Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

2ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πελοποννήσου






Αγαπητοί κυρίες και κύριοι,


Μετά την εξαιρετική οργάνωση και ιδιαίτερα ξεχωριστή διεξαγωγή των εκδηλώσεων:  αφιέρωμα του κινηματογράφου της Αρμενίας, του  Αζερμπαϊτζάν (Αθήνα 2013) και του  Πρώτου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πελοποννήσου (Λουτράκι 2012) με το σύνθημα «Η ζωή σαν μια γιορτή!», είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η ιδέα του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πελοποννήσου έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε  να σας ανακοινώσουμε  ότι το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πελοποννήσου (IFFP) θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο στις 21-25 Νοέμβριου 2013 από το φορέα Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πελοποννήσου,  υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Υπουργείου Τουρισμού, του Δήμου Ναυπλίου καθώς και του Ομίλου “Unesco”, σε συνεργασία με το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και το Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού (ΚΕΠ) - Μόσχα.

Είμαστε ευτυχείς να σας προσκαλέσουμε  στο Δεύτερο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πελοποννήσου και με μεγάλη μας  ευχαρίστηση να πάρετε μέρος στη εκδήλωση ως επισκέπτες, συμμετέχοντες..

Πολλές κινηματογραφικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα. Αυτή την φορά, όμως, θέλουμε να δώσουμε άλλο στίγμα στο χώρο,  εστιάζοντας σε νέους ενδιαφερόμενους και δη φοιτητές και αποφοίτους κινηματογραφικών σχολών. Σκοπός μας είναι να ενθαρρύνουμε την επαγγελματική τους πορεία ώστε να διευρύνουν τους ορίζοντές τους στο χώρο του κινηματογράφου. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όχι μόνο τις ταινίες του φεστιβάλ και τις  φωτογραφικές εκθέσεις,  αλλά σημαντικές διαλέξεις και  ιδιαίτερα  τα master class από καταξιωμένους Έλληνες και διεθνούς φήμης παραγωγούς, σκηνοθέτες και ηθοποιούς.

Ο βασικός στόχος του φεστιβάλ είναι να προωθήσουμε την ελληνική κινηματογραφική τέχνη στην Ελλάδα και κυρίως στο εξωτερικό με νέες και σύγχρονες ιδέες, να ενισχύσουμε τις συνεργασίες μεταξύ των κινηματογραφιστών καλλιεργώντας καινούριες επαφές και παράλληλα με την εκδήλωση  να προβάλουμε τον πολιτιστικό τουρισμό της Ελλάδας.

Η εκδήλωση θα αποτελείται από:
  • προβολή  ταινιών
  • διαλέξεις και  master class
  • ξεναγήσεις με συγκεκριμένο προγραμματισμό, σε αρχαιολογικούς χώρους και παραδοσιακούς οικισμούς.
  • μουσική εκδήλωση

Θα εκτιμούσα πολύ να έχω την  άμεση απάντησή σας και προσδοκώ στo πραγματικό ενδιαφέρον σας για το επερχόμενο φεστιβάλ.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Κα Κομπζάρου Ντορίνα, συντονίστρια της εκδήλωσης η με την Ντρουχακόβα Άννα, διευθύντρια του 2ου Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πελοποννήσου στο 211 7705516 , e-mail: info@peloponnesefest.com.

Εκ μέρος της κα Άννα Ντρουχακοβα.

Με  εκτίμηση,
Ντορίνα Κομπζάρου
IFFP Coordinator,
International Affairs Advisor
Entrepreneurial Assistance & Consulting

Δεν υπάρχουν σχόλια: