Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Κεραυνός εν αιθρία η αποκάλυψη στον έγχρωμο τόμο του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Λουτρακίου, η γραμμή του προαστιακού σιδηροδρόμου να σταματάει λίγο πριν την οδό Παπανικολάου.
 
Η «συνδημαρχεία» στο δήμο Λουτρακίου κατά παράβαση καθήκοντος, προβαίνοντας σε προφανή απιστία σε βάρος του δημοσίου και δημοτικού συμφέροντος, γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της δύο αποφάσεις δημοτικού συμβουλίου και προφανή στόχο έχει να μην μπει ο προαστιακός σιδηρόδρομος στο Λουτράκι.
Μπορεί σήμερα το σχέδιο τους και οι προθέσεις τους να κάνουν λόγο για την οδό Παπανικολάου, όπου εκεί να υπηρετήσουν και να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των ισραηλινών μεγαλομετόχων και μόνον σε βάρος των συμφερόντων της πόλης του Λουτρακίου, των επιχειρήσεών της και των πολιτών της, επιφέροντας βάναυσο κτύπημα στην τοπική οικονομία, ωστόσο η πραγματικότητα και η μακροπρόθεσμη στόχευση τους είναι διαφορετική. Ο ΟΣΕ πριν από χρόνια είχε ξεκαθαρίσει ότι εάν το έργο δεν έχει απόληξη εντός της πόλης του Λουτρακίου είναι ασύμφορο και δεν είναι δυνατόν να κατασκευασθεί η παρακαμπτήρια γραμμή.
Αυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι συνέπεια θα είναι να μην εισέλθει στην πόλη του Λουτρακίου ο προαστιακός και να στερήσει στο δήμο την οποιαδήποτε οικονομική ανάσα, ενώ παράλληλα θα κατασκευασθεί σταθμός στη θέση Α-Β Βασιλόπουλος προς δόξαν των τοπικών οικονομικών συμφερόντων με το πλήθος των αυθαιρεσιών, καθώς επίσης και των απαλλοτριώσεων αγροτεμαχίων χωρίς προοπτική, λόγω του αρχαιολογικού χώρου
Να υπενθυμίσουμε ότι στην κατεύθυνση κατασκευής σταθμού στη θέση Α-Β Βασιλόπουλος κινείται και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης μαζί με τους συμβούλους του συνδυασμού του, καθώς και όλους τους συμβούλους του συνδυασμού του Δημήτρη Δράκου.
Όλους αυτούς μαζί με τους συνδυασμούς του «υπηρεσιακού» δημάρχου Κώστα Λογοθέτη και του «βετεράνου»(!) δημάρχου Παύλου Παύλου μαυρίστε τους στις προσεχείς δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.
loutraki press

Δεν υπάρχουν σχόλια: