Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Νέα μόδα: Φουσκώνουν το στήθος τους για 24 ώρες










 
Μέχρι σήμερα χιλιάδες γυναίκες κατέφευγαν στη λύση του πλαστικού χειρουργού για να βελτιώσουν ατέλειες στο σώμα τους και τις περισσότερες φορές για να προσθέσουν στήθος  και σεξουαλικότητα.



Τα δεδομένα όπως φαίνεται αλλάζουν, καθώς πλέον η νέα μόδα στις ΗΠΑ είναι η… προσωρινή αυξητική στήθους. Πώς επιτυγχάνεται κάτι τέτοιο; Με ένα ειδικό υγρό που τοποθετείται ενέσιμα στο στήθος και το κάνει να μεγαλώνει για 24 ώρες!

Το κόστος της επέμβασης ανέρχεται στα 3.500 δολάρια και ειδήμονας στις ΗΠΑ θεωρείται ο Dr. Rowe στη Νέα Υόρκη.

«Η προσωρινή αύξηση στήθους προέκυψε όταν θέλαμε να δώσουμε μία εικόνα του αποτελέσματος της προσθετικής στήθους σε γυναίκες που ενδιαφέρονταν αλλά δεν ήταν σίγουρες» αναφέρει ο πλαστικός χειρουργός σε συνέντευξή του στους New York Times.

Ωστόσο, όπως φάνηκε στην πορεία, η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται πλέον ευρέως από γυναίκες που θέλουν μία ιδιαίτερη εμφάνιση για μία ιδιαίτερη… συγκυρία. Αυτό μπορεί να είναι από μία έξοδο με τον σύντροφό τους μέχρι και μία σύντομη εκδρομή προσθέτει.

Δεν τάσσονται όμως όλοι οι πλαστικοί υπέρ της συγκεκριμένης μεθόδου, καθώς όπως σημειώνει ο Dr. Michael C. Edwards, πλαστικός χειρουργός στη Σάντα Μόνικα, εγκυμονούν μεγάλους κινδύνους για το γυναικείο στήθος.

Εξίσου επιφυλακτικός εμφανίζεται και ο πρόεδρος της αμερικανικής εταιρείας πλαστικής χειρουργικής Michael Edwards.

Πάντως αξίζει να αναφερθεί το παράδειγμα της 27χρονης Courtney Daal, η οποία αποφάσισε να προχωρήσει στην επέμβαση για την ημέρα του γάμου της. Η ίδια δήλωσε ενθουσιασμένη από το αποτέλεσμα, ενώ ο άντρας της δεν πίστευε στα μάτια του όταν του απάντησε ότι το στήθος είναι δικό της και δεν έχει κάνει κάποια προσθετική. Ωστόσό, όπως σημειώνουν οι NewYorkTimes, ο γάμος της διήρκησε όσο σχεδόν και το… φουσκωμένο στήθος της, καθώς πήρε διαζύγιο μετά το μήνα του μέλιτος.









Δεν υπάρχουν σχόλια: