Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Ποσειδών Λουτρακίου : Τεράστια εκτός έδρας νίκης!!!



                             



  Τεράστια εκτός έδρας νίκης!!!


Τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής των Πλει Οφ ήταν:
Φίλιππος Βέροιας – Ποσειδών Λουτρακίου 21-26, ΑΕΚ – ΙΙΕΚ Ξινή 22-23, ΠΑΟΚ – Αναγέννηση Βύρωνα 26-21  , Διομήδης Άργους – ΑΣΕ Δούκας 28-18 και για τα πλέι Άουτ ΧΑΝΘ – ΓΑΣ Κιλκίς 29-23.

Τεράστια εκτός έδρας νίκη πέτυχε η ομάδα του Ποσειδώνα με 21-26 στο Χάντμπολ, για την 2η φάση του πρωταθλήματος .Η ομάδα της Κορινθίας μπήκε με μεγάλο σθένος για την νίκη και την κυνήγησε από το πρώτο λεπτό.

Και οι δύο ομάδες μαχόντουσαν λεπτό προς λεπτό για να επιβληθούν η μία στην άλλη.
Παίκτες μεγάλης αξίας μαχόντουσαν σε επίθεση και σε άμυνα συνεχώς. Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό με πολλές όμορφες στιγμές και εξαιρετικής ομορφιάς  γκολ. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 13-12 μπροστά την γηπεδούχο ομάδα.

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα, η ομάδα της Βέροιας ξεκίνησε δυναμικά και προηγήθηκε με 16-13 αλλά με δύο επιθέσεις το Λουτράκι έφερε την διαφορά στο ένα γκόλ.
Στο ίδιο αγχώδες μοτίβο συνεχίστηκε το παιχνίδι και από το 45 και μετά ο Ποσειδώνας δεν έχασε το προβάδισμα.Η εξαιρετική αμυντική του λειτουργία στέρησε επιθέσεις και γκόλ στους αντιπάλους και σιγά σιγά και με οδηγό την σύνεση και την εμπειρία καθάρισε το παιχνίδι και πήρε το ροζ φύλλο της νίκης.

Πλέον σπάζοντας την έδρα του αντιπάλου άρα και το πλεονέκτημα του, έχει την τύχη στα χέρια του και στο επόμενο παιχνίδι.
Ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου αφού νικώντας ξανά τον αντίπαλο του εξασφαλίζει την 4η θέση στο πρωτάθλημα και διεκδικεί την έξοδο της στην Ευρώπη για 2η συνεχόμενη φορά!!!
 Από την ομάδα του Ποσειδώνα δεν ξεχώρισε κανείς αφού ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΙ.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας την Τετάρτη του Πάσχα, 15 Απριλίου, στις 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο Γ.Γαλανόπουλος . Σε αυτό το ραντεβού δεν πρέπει να λείπει κανείς.
Είναι μια κρίσιμη στιγμή για το τμήμα, και χρειάζεται όλους τους υγιείς φιλάθλους από όλα τα αθλήματα και όλους του συλλόγους να του συμπαρασταθούν στον δύσκολο αγώνα του.
Είναι μια προσπάθεια, που δεν περισσεύει απολύτως ΚΑΝΕΝΑΣ.
Πρέπει να αφιερώσει το φίλαθλο κοινό, μια ωρίτσα, για να δηλώσουμε όλοι ΜΑΖΙ  παρών και να κάνουμε την πρόκριση της ομάδας…. ΔΙΚΗ ΜΑΣ!!!
Η διαιτησία ήταν εξαιρετική. Συγχαρητήρια.

Υ.γ.
Στον επόμενο γύρο προκρίνονται οι ομάδες που θα πετύχουν 2 νίκες ανεξαρτήτου σκόρ και διαφορών τερμάτων.

Τα πεντάλεπτα 2-2, 4-4, 5-6, 9-8, 9-10, 13-12 (ημχ.), 16-15, 17-17, 19-20, 19-22, 20-24, 21-26
ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Χρήστος Τζουβάρας) Ευαγγελόπουλος, Κωστακίδης, Ζλατάνος, Αρβανιτίδης, Μιχαηλίδης, Δομπρής 6, Σανίκης 2, Μπαντής 1, Βραζάλιτσα 5, Αποστολίδης, Κορωνάς, Δραγκόλας 3, Δεληγιάννης 1, Κορωνάς Θ., Ζευγαρόπουλος, Παπαδόπουλος 3.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Νίκος Γραμματικός) Βλαχογεώργος, Βαμβακάς 1, Πέρρος 6, Χερουβείμ 8, Τοκατζόγλου, Οικονόμου 1, Μπάρμπας, Βούκοβιτς, Τρουμπέτας 9, Μελετάκος, Βασιλειάδης, Παλαιολόγος, Ρουμελιώτης 1.
Διαιτητές Τζαφερόπουλος- Μπέτμαν, 
Δίλεπτα 2-3, πέναλτι 2/2-2/2






Το τμήμα Χάντμπολ του Ποσειδώνα Λουτρακίου


Δεν υπάρχουν σχόλια: