Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

O Βασίλης Πανταζής απαντά για την αποχώρηση της μείζονος αντιπολίτευσης από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων





Σε ερώτηση που έγινε στον Δημοτικό Σύμβουλο της μειοψηφίας, κο Βασίλη Πανταζή για την αποχώρηση της μείζονος αντιπολίτευσης από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων της 5ης Μαΐου, αυτός έδωσε την παρακάτω απάντηση:

«Δυστυχώς την ημέρα που η Κόρινθος θρηνούσε την απώλεια του αείμνηστου Κώστα Πιέτρη, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου σημαδεύθηκε για μια ακόμη φορά, από την απώλεια της αξιοπρέπειας του.
Σε προβλεπόμενες από τον κανονισμό ερωτήσεις του κου Νανόπουλου, οι οποίες τέθηκαν σε πολύ ευγενικό και ήπιο τόνο, χωρίς μάλιστα να περιέχουν αντιπολιτευτική διάθεση παρά ανάγκη ενημέρωσης των Δημοτών, με έκπληξη (ίσως γιατί δεν είχε απαντήσεις;) ακούσαμε τον Δήμαρχο να κραυγάζει για «γελοιότητες, μη σοβαρή παράταξη» και άλλα φαιδρά.
Η ιστορία όλων μας είναι γνωστή. Αρκεί να ρωτήσει, ακόμη και τους στενούς του συνεργάτες, για τη σοβαρότητα του καθενός μας και από τα μειδιάματα που θα εισπράξει, θα καταλάβει την άποψη της κοινής γνώμης για όλους μας.
Εκείνο που με λύπησε περισσότερο ήταν η αυξανόμενη εξάρτηση του κου Χασικίδη από τον Δήμαρχο, με αποτέλεσμα την εμφανή πλέον αδυναμία του να διευθύνει με ουδετερότητα τις συνεδριάσεις. Έτσι είδαμε αντί να βάλει στη θέση του τον υβρίζοντα, να επιτίθεται στην κα Καραμαλίκη γιατί «τόλμησε» να διαμαρτυρηθεί.
Όσον αφορά δε το βλακώδες ψέμα ότι αποχωρήσαμε τάχα για να μη συζητήσουμε θέμα επιχειρηματία, τονίζω ότι δεν χρειάζεται ο Δήμαρχος να ανησυχεί. Είναι γνωστό σε όλους ότι άλλος έχει «μεταπτυχιακό» στην προστασία των φίλων του εργολάβων και προμηθευτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: