Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-0! (VIDEO)



Ο Αθλητικός Όμιλος Περαχώρας επικράτησε άνετα, με σκορ 2-0, του Αστέρα Κορίνθου. Η επιστροφή του αρχηγού της ομάδας Κώστα ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, στο γήπεδο,

 μετά από ενάμιση χρόνο απουσίας, συνοδεύτηκε με την τρίτη, κατά σειρά, εντός έδρας νίκη, με αποτέλεσμα ο Α.Ο. Περαχώρας να αναρριχηθεί, με 11 βαθμούς, στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου της Γ΄ κατηγορίας, που αγωνίζεται.
Την πρώτη θέση κατέχει η ομάδα Α.Ο. Ρομά με 15 βαθμούς ενώ την τρίτη θέση μοιράζονται ο ΑΠΣ Αγιάννης και ο Αστέρας Κορίνθου, με 9 βαθμούς


Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος

Αυτήν τη φορά, η ομάδα του Θανάση Θώδη (Παυλάρας) παρουσιάστηκε με διαφορετικό πρόσωπο. Η τακτική που εφάρμοσε δεν έμοιαζε, σε τίποτα, με αυτήν του αγώνα με τον Α.Ο. Σολωμού, πριν δεκαπέντε ημέρες. Από την αρχή του αγώνα έδειξε αποφασισμένη να διεκδικήσει τη νίκη, από έναν υπολογίσιμο και αξιόμαχο αντίπαλο.


Οι παίκτες της, στο ημίωρο του πρώτου ημιχρόνου, αγωνίστηκαν με σοβαρότητα και γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, σύμφωνα με τις οδηγίες του προπονητή, δημιουργώντας διαδρόμους για να διεκδικήσουν, με αξιώσεις, το πρώτο γκολ, το οποίο και πέτυχε ο Γιώργος ΣΙΑΜΑΣ στο 20ο λεπτό.
Είχε προηγηθεί, το πρώτο καλό σουτ του αγώνα από ποδοσφαιριστή του Αστέρα στο 10ο λεπτό. Ακολούθησαν δυνατό μαρκάρισμα πάνω στο Γ. ΣΙΑΜΑ, στο 12ο λεπτό, καθώς και δύο πολύ καλά σουτ των Περαχωριτών στο 14ο και στο 15ο λεπτό, αντίστοιχα. Μάλιστα, στο δεύτερο σουτ του Νίκου ΘΥΜΗ, είχαμε και την πολύ καλή απόκρουση, του τερματοφύλακα του Αστέρα Χ. ΓΙΑΝΝΟΥ ενώ, στο 25ο λεπτό, δυνατό σουτ, δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα της Περαχώρας Χρήστο ΝΙΚΟΛΟΥ, ο οποίος εξελίχτηκε τελικά σε θεατή του αγώνα, αφού χρειάστηκε να επέμβει ελάχιστα.




Το δεύτερο γκολ της Περαχώρας σημειώθηκε στο 28ο λεπτό με ωραίο τεχνικό σουτ του Δημήτρη Θώδη.
Ο Αστέρας αντέδρασε, μετά το δεύτερο γκολ και ισορρόπησε το παιχνίδι, για ένα περίπου δεκάλεπτο, χωρίς να καταφέρει να σημειώσει τέρμα, αφού το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου, από το διαιτητή κ. Πέτρο Ψυχογιό, βρήκε την ομάδα της Περαχώρας να προηγείται με σκορ 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι δεν άλλαξε ταυτότητα. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν προσεκτικά, για να μην δεχθούν γκολ, δίνοντας βαρύτητα στις γρήγορες αντεπιθέσεις, με αποτέλεσμα να πρωταγωνιστήσουν οι ποδοσφαιριστές του κέντρου. 
Στο 13ο λεπτό ο ποδοσφαιριστής της Περαχώρας Χρήστος ΔΡΙΤΣΑΣ του Ιωάννου, μαρκάρισε επικίνδυνα αντίπαλο παίκτη και το δεύτερο ημίχρονο τελείωσε με δύο αξιόλογες φάσεις, που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ευκαιρίες για την Περαχώρα, μπροστά από την εστία του τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης ομάδας, αλλά πέρασαν αναξιοποίητες.
Ο Διαιτητής κ. Πέτρος Ψυχογιός και οι δύο βοηθοί του κ.κ. Παναγιώτης Βασιλείου και Κωνσταντίνος Κόλλιας, ανταποκρίθηκαν στην αποστολή τους, βοηθούμενοι και από τους ποδοσφαιριστές, ενώ δεν υπήρξαν διαμαρτυρίες για αμφισβητούμενες φάσεις, που ενδεχομένως θα μπορούσαν να αλλάξουν το τελικό αποτέλεσμα.


Αξίζει να σημειωθεί η κόσμια αθλητική συμπεριφορά του προπονητή του Αστέρα κ. Βασιλείου Κοκιόπουλου ο οποίος, μεταξύ των άλλων, επισήμαινε συνεχώς προς τους παίκτες του ότι δεν θα πρέπει να διαμαρτύρονται προς το διαιτητή ή τους ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας, αλλά να περιορίζονται στο παιχνίδι τους και να κάνουν το καλύτερο για την ομάδα τους.
Αποτελεί πεποίθησή μου ότι αυτό είναι το πρώτιστο καθήκον των προπονητών των ομάδων και των τριών κατηγοριών του Νομού Κορινθίας και όχι μόνο.
 

 

 







Δεν υπάρχουν σχόλια: