Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Ταξίδι...Ευρωπαικό...Στις 16 καλύτερες ομάδες του Challenge Cup.




 

Στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης στον θεσμό του Challenge Cup πέτυχε ο Ποσειδώνας Λουτρακίου μέσα στην Ιταλία το Σάββατο 28/11/2015 παρά την ήττα του με 27-23. Κατάφερε και διατήρησε την χρυσή διαφορά των τεσσάρων γκολ αφού είχε νικήσει στο Λουτράκι την Pressano με 25-21 και μετά την γλυκιά ήττα πανηγύρισε εκτός έδρας την δεύτερη του πρόκριση στον ευρωπαϊκό θεσμό.

Οι Ιταλοί είχαν σε εκπληκτική ημέρα τους περιφερειακούς τους που έκαναν ότι ήθελαν στην άμυνα μας. Δυστυχώς στο πιο κρίσιμο παιχνίδι μας δεν ανταποκριθήκαμε όπως όριζε η περίσταση.
Η έλλειψη της εμπειρίας αλλά και ίσως και το πρώτο αποτέλεσμα, μας βρήκε χαλαρούς και παραλίγο να το πληρώσουμε ακριβά. Ήμασταν τυχεροί σε ένα κακό, για εμάς, παιχνίδι  καταφέραμε και προασπιστήκαμε την πρώτη νίκη μέσα στο Λουτράκι με επιτυχία. Ότι ακριβώς έγινε και στον προηγούμενο γύρο.
Το καλό ήταν ότι σε μια πολύ μέτρια εμφάνιση καταφέραμε και σταθήκαμε στο γήπεδο με αγωνιστικότητα και καλά σημεία ανά διαστήματα.
Η εμπειρία μας δείχνει όμως ότι σε αυτό το θεσμό, δεν πρέπει να χαλαρώνεις ποτέ.
Πλέον αναμένουμε τον αντίπαλό μας για τον επόμενο γύρο.




Αύριο Τρίτη 1 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τον θεσμό του Challenge Cup των Ανδρών.
Οι ομάδες που θα πάρουν μέρος είναι οι: ( η εικόνα που έχουμε επισυνάψει)



Στην λίστα των 20 πρώτων σκόρερ βρίσκονται έξι Έλληνες, τρεις (3) απο τον Ποσειδώνα Λουτρακίου και τρεις (3) απο τον Φίλιππο Βέροιας.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που μας κάνουν υπερήφανους.
Ο αθλητής του Ποσειδώνα Λουτρακίου, Γιώργος Πέρρος βρίσκεται στην 4η θέση με 22 γκολ ενώ ακολουθούν οι Τζηράς με 20 γκολ στην 6η θέση και ο Κωστακίδης με 18 γκολ στην 8η θέση.
Μπράβο σε όλους.... συνεχίστε ακόμη πιο δυνατά. (Επισυνάπτεται η λίστα με τους αθλητές και τα γκόλ)

Το τμήμα Χάντμπολ του Ποσειδώνα Λουτρακίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: