Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων


Η «Πρωτοβουλία Πολιτών» Δήμου Λουτρακίου\Περαχώρας\Αγίων Θεοδώρων ετοιμαζει το προγραμμα της



Η Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων με ιδιαίτερη ανησυχία παρακολουθεί τις διεργασίες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για συγχώνευση του Σταθμού Τουριστικής Αστυνομίας Λουτρακίου στο Αστυνομικό Τμήμα και κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων                      

   
 Θεοδώρων.
Με ποια έωλα και αντίθετα με τις κοινωνικές ανάγκες κριτήρια, σε πείσμα μάλιστα τόσο των τοπικών φορέων, όσο και των εισηγήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας και των αστυνομικών συνδικαλιστικών οργάνων, η κυβέρνηση προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες, με γνώμονα προφανώς μόνο τις περικοπές σε προσωπικό και μέσα.
Καλούμε το αρμόδιο Υπουργείο να εγκαταλείψει τέτοιου είδους αντικοινωνικές ενέργειες.
-        Να ενδυναμώσει τη λειτουργία της Τουριστικής Αστυνομίας στο Λουτράκι, μιας παγκοσμίου φήμης λουτρόπολης υψηλής επισκεψιμότητας και ανωτάτου επιπέδου τουριστικών υπηρεσιών.
-        Να αναβαθμίσει τη λειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Θεοδώρων, της πρώτης κωμόπολης – πύλης της Πελοποννήσου, καθώς εποπτεύει μια τεράστια περιοχή (οικιστική – τουριστική και βιομηχανική),  με χιλιάδες κατοίκους και δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες, σταθμό προαστιακού, εθνική οδό και συνεχώς αυξανόμενη κυκλοφοριακή κίνηση στην ΠΕΟΑΚ, λόγω του κόστους των διοδίων. Επιπλέον, να λάβει υπόψη της τα τελευταία σοβαρά κρούσματα έκνομης συμπεριφοράς και παραβατικότητας .
Οι βουλευτές του Νομού να παρέμβουν, τόσο στο αρμόδιο υπουργείο όσο και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, προκειμένου να αποτρέψουν δυσάρεστες αποφάσεις για τον τόπο μας. 
Η Δημοτική Αρχή χωρίς χρονοτριβή να αναλάβει τις πρωτοβουλίες που επιβάλλονται.
Καλούμε πρωτίστως τους συνδημότες και τις συνδημότισσες να εναντιωθούμε σύσσωμοι σε αποφάσεις που υποθηκεύουν την προστασία και την εξυπηρέτησή μας από την Πολιτεία.  
Γραφείο Τύπου Συντονιστικής Επιτροπής

Δεν υπάρχουν σχόλια: