Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Πλήθος κόσμου στην κηδεία Παντελίδη. Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του




Κηδεύεται στη Μεταμόρφωση παρουσία δεκάδων θαυμαστών, φίλων και μελών της οικογένειάς του, ο αγαπητός τραγουδιστής που βρήκε τραγικό θάνατο το πρωί της Πέμπτης
Στις 3 μμ έχει προγραμματιστεί η κηδεία του Παντελή Παντελίδη, η οποία θα γίνει στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία, ενώ από τις 10 το πρωί η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

AdTech Ad

Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές είναι απαρηγόρητοι, ενώ ο θάνατος του τραγουδιστή έχει συγκινήσει το πανελλήνιο, ακόμα και ανθρώπους που δεν άκουγαν τα τραγούδια του. Πολλά από τα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, θα παραμείνουν σήμερα και αύριο κλειστά, ενώ αρκετά είναι και τα καταστήματα στην γειτονιά του, στη Νέα Ιωνία που παρέμειναν σήμερα κλειστά ως ένδειξη πένθους.

Ο Παντελής Παντελίδης άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Πέμπτης μετά από τροχαίο. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε, στις 08:20 στην Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού. Η αίσθηση που μέχρι τώρα έχουν οι Αρχές είναι πως το αυτοκίνητο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα πριν εισέλθει στην μοιραία στροφή, στην έξοδο από τον πρώην Ανατολικό Αερολιμένα προς τη Λ. Βουλιαγμένης με κατεύθυνση την Αθήνα. Η εικόνα για την χρήση ή μη χρήση ζωνών ασφαλείας από τα θύματα είναι κάπως συγκεχυμένη ακόμα… εξαιτίας των διφορούμενων μαρτυριών, ωστόσο εκεί που καταλήγουν οι άντρες της Τροχαίας, μέχρι στιγμής, είναι πως οδηγός και συνοδηγός δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας και πως ήταν κουμπωμένες στις θέσεις τους, περασμένες πίσω από τις πλάτες τους.
Σημειώνεται πως η οικογένεια Παντελίδη έχει ορίσει πραγματογνώμονα τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων, ενώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ειδικοί τεχνικοί εξετάζουν το αυτοκίνητο καθώς υπάρχουν υποψίες -από πλευράς οικογένειας- για δολιοφθορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: