Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Ποσειδώνας Λουτρακίου: Κορυφαίος αθλητής της 19ης Αγωνιστικής





MVP για 2η φορά αναδείχτηκε ο αθλητής του Ποσειδώνα Λουτρακίου Τζηράς Δημήτρης.
Η σπουδαία αυτή επιβεβαίωση της αξίας του αθλητή είναι ακόμη πιο μεγάλη γιατί είναι και συνεχόμενη. Σε ευχαριστούμε για όλα Δημήτρη.

Είναι ευκαιρία στον σημερινό μας αγώνα, στις 18:30 στο κλειστό, με αντίπαλο τον Πανελλήνιο, να τον χειροκροτήσει ο κόσμος και με την παρουσία του να του πει...ενα ευχαριστώ.

Ο δεξιός εξτρέμ του Ποσειδώνα αναδείχθηκε κορυφαίος της 19ης αγωνιστικής.
Στην 5η θέση της βαθμολογίας και πολύ κοντά στην μαθηματική εξασφάλιση των πλέι οφ βρίσκεται πλέον ο Ποσειδώνας Λουτρακίου μετά την νίκη του με 29-21 επί του Δούκα. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Δημήτρης Τζηράς, ο οποίος σημείωσε 9 γκολ και αναδείχθηκε κορυφαίος της 19ης αγωνιστικής της Handball Premier.
«Ευχαριστώ τους προπονητές. Θέλαμε να πάρουμε αυτή την νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Δούκας, που δουλεύει συστηματικά και επενδύει στις μικρές ηλικίες. Αφιερώνω αυτή την διάκριση στον συμπαίκτη μου Λάμπη Βαμβακά, ο οποίος επέστρεψε από τον τραυματισμό του και είναι πολύτιμος για την ομάδα», σχολίασε ο 25χρονος αθλητής.

Η ψηφοφορία
Τζηράς (Δεξί εξτρέμ- Ποσειδώνας) 7
Παπακυπριανού (Αριστερό ίντερ- ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ) 2
Μπάρμπας (Τερματοφύλακας- ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ) 2
Λευκό 1
Ο δεξιός εξτρέμ του Ποσειδώνα αναδείχθηκε κορυφαίος της 19ης αγωνιστικής Στην 6η θέση της βαθμολογίας και πολύ κοντά στην μαθηματική εξασφάλιση των πλέι οφ βρίσκεται πλέον ο Ποσειδώνας Λουτρακίου μετά την νίκη του με 29-21 επί του Δούκα. Μεγάλος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: