Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για σήμερα, Κυριακή 6 Μαρτίου 2016.

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 6 Μαρτίου 2016

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 6 Μαρτίου 2016


Κριός: Αγαπητέ Κριέ καλό είναι σήμερα να βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις σου για όλα όσα θέλεις να κάνεις και να μην τα αφήνεις όλα τελευταία στιγμή. Τα ταλέντα σου είναι πολλά και με τον κυβερνήτη σου Άρη να κάνει την είσοδο του στον Τοξότη μπορείς να καταφέρεις τα πάντα αρκεί να είσαι ψύχραιμος ώστε να αντιληφθείς γρήγορα τις απαιτήσεις των περιστάσεων, αλλά και των γύρω σου.
Ταύρος: Αυτή η Κυριακή είναι μια θετική μέρα για εσένα. Με τον Άρη να κάνει την είσοδο του στον Τοξότη πολλά θέματα βρίσκουν το δρόμο τους και καταφέρνεις να ξεπεράσεις αρκετά εμπόδια. Οι εξελίξεις σου φτιάχνουν τη διάθεση και σε κάνουν να βλέπεις τις καταστάσεις λίγο πιο αισιόδοξα.

Δίδυμοι: Αρκετές καθυστερήσεις σου φέρνουν τα πάνω κάτω και σε κάνουν να νιώθεις μεγάλη ανασφάλεια αυτή την Κυριακή φίλε Δίδυμε. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και φέρσου ανάλογα με τις περιστάσεις. Πάντως είναι σίγουρο ότι με το άγχος δεν θα καταφέρεις και πολλά γι αυτό άλλαξε άμεσα στάση.
Καρκίνος: Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε θα σου δοθεί η ευκαιρία να σκεφτείς κάποια ζητήματα ήρεμα και να βρεις τις λύσεις που αναζητάς εδώ και καιρό. Μην αφήσεις τίποτα να σε εκνευρίσει και κινήσου με προγραμματισμό για να ξεπεράσεις τα θέματα που σε απασχολούν. Η νέα θέση του Άρη στον Τοξότη από σήμερα και στο εξής σταθεροποιεί μερικές καταστάσεις προς όφελος σου.
Λέων: Σήμερα αγαπητέ Λέοντα πρέπει να αναλογιστείς όλα όσα έχουν συμβεί στη ζωή σου τον τελευταίο καιρό και να κάνεις μια σωστή αποτίμηση, για να κάνεις ένα βήμα πιο πέρα. Οι εξελίξεις συνεχίζονται και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για να μπορέσεις να φτάσεις τους στόχους σου. Απόφυγε τις ριζικές αποφάσεις!
Παρθένος: Με τον Άρη να κάνει την είσοδο του στον Τοξότη η μέρα έχει αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις για εσένα και με λίγη καλή θέληση θα καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλούς από τους στόχους σου. Αξιοποίησε κάθε ευκαιρία - αλλά όχι με απερισκεψία και βιασύνη - και θα δεις ότι σύντομα θα ανταμειφτείς.
Ζυγός: Το παρελθόν σε ταλαιπωρεί μέσα από ζητήματα που εξακολουθούν να σου δημιουργούν πρόβλημα και πρέπει να δεις με μεγαλύτερη σοβαρότητα τις λύσεις που έχεις στα χέρια σου. Μέσα από κάποιες επαφές και συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα, ενδέχεται να τα βάλεις στον σωστό δρόμο. Με λίγη υπομονή και περισσότερη δουλειά, τα πράγματα θα φτιάξουν γρήγορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: