Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Επώνυμη επιστολή αναγνώστη: Συγχαρητήρια στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου




Αστυνομία Λουτρακίου 3
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΥ ΤΗΣ 10ης ΜΑΡΤΙΟΥ (ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ: ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΚΑΝΙΔΗΣ / ΥΠΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΦΤΣΗΣ)…
Της Μαρίας Μπαριτάκη – Τσίκουλου

Ο χρόνος που θα μεσολαβήσει, μεταξύ της έκκλησης σε βοήθεια μέχρι αυτή να έρθει, είναι πολλές φορές και καθοριστικός παράγων, για την εξέλιξη μιας αξιόποινης πράξης.  Η σχέση αστυνομίας πολίτη, θα έλεγε κανείς ότι είναι μία σχέση διαχρονική και ατόφια και αυτό είναι κάτι που έχει γεννηθεί αυθόρμητα, δίχως να έχει βοηθήσει η πολιτεία γι’ αυτό.
Τα παλικάρια της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, δίνουν κάθε μέρα τον καλύτερο τους εαυτό και αυτό γιατί πραγματικά αγαπούν αυτό που κάνουν. Θα έλεγε κανείς, το ότι να γίνεις αστυνομικός, μπορεί να είναι ένα όνειρο, που μπορεί να το κουβαλάς από την παιδική σου ηλικία. Πολεμάς τους κακούς, έτσι άκουγες από μικρός και όλα αυτά είναι αλήθεια, γιατί υπάρχουν οι κακοί και μάλιστα είναι πολλοί.
Έτσι να γνωρίζουμε οι πιο πολλοί από εμάς, ότι τις περισσότερες φορές, η επιλογή αυτού του επαγγέλματος είναι πραγματικά επιλογή και όχι γιατί έτσι έτυχε. Θέλουμε φαντάζομαι οι περισσότεροι από εμάς, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ να έχει ιδιαίτερη μέριμνα και προσοχή από το Ελληνικό κράτος. Άραγε την έχει; Έχουμε αναρωτηθεί όλοι μας, τι θα γινότανε αν δεν υπήρχε η αστυνόμευση; Έχουμε αναρωτηθεί τι θα συμβεί, αν αποδυναμωθούν και άλλο τα αστυνομικά τμήματα της χώρας; Έχουμε αναρωτηθεί γιατί, από τότε που η Πολιτεία σταμάτησε να δείχνει το απαραίτητο σέβας, πρακτικά και θεωρητικά στους ένστολους, η χώρα μας έχασε την ποιότητα της; Για να βάλουμε λίγο το μυαλό μας να σκεφτεί. Θυμάμαι τον Πατέρα μου, πόσο σεβάσμιους τους θεωρούσε. Θέλω να πιστεύω ότι εμείς σαν γονείς, θα διδάξουμε το ίδιο στα παιδιά μας.
Αυτό που «κάποιοι» προσπάθησαν να το καταρρίψουν, εμείς οφείλουμε να το κρατήσουμε ζωντανό. Ας μην ξεχνάμε ΠΑΤΡΙΔΑ / ΘΡΗΣΚΕΙΑ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. / Τα σώματα ασφαλείας που μας προστατεύουν, είναι ταυτόσημα και με τις τρεις λέξεις – έννοιες.
(Το παραπάνω άρθρο, είναι αφιερωμένο στο πλήρωμα του περιπολικού, του αστυνομικού τμήματος Λουτρακίου, της βραδινής βάρδιας της 10ης Μαρτίου, Αρχιφύλακα ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΚΑΝΙΔΗ και ΥΠΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟ ΤΣΙΦΤΣΗ, που ανταποκρίθηκαν με απίστευτη ταχύτητα, σε κλήση για επικίνδυνο περιστατικό, στην περιοχή Άσπρα χώματα Λουτρακίου).
Αξίζει να αναφερθεί ότι οι εν’ λόγω αξιωματικοί, συμπεριφέρθηκαν με ιδιαίτερο επαγγελματισμό, θάρρος και αγάπη προς τον συνάνθρωπο που τους κάλεσε.
Άξιος συγχαρητηρίων είναι επίσης και ο διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Λουτρακίου, αστυνομικός υποδιευθυντής ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΙΠΠΕΡΗΣ, που με τα λιγοστά μέσα που διαθέτει το Α.Τ. μπορεί και συντονίζει, με μέγιστα αποτελέσματα. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη στο λειτούργημα τους, να τους προστατεύει ο Θεός σε κάθε τους βάρδια και να γνωρίζουν ότι όπως είναι στο πλάι μας εκείνοι, είμαστε και εμείς δίπλα τους, σε όποιον αγώνα χρειαστεί.
loutrakiblog

Δεν υπάρχουν σχόλια: