Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016

ΛΟΥΤΡΑΚΙ : EARINO Rally Sprint - 20 Μαρτίου 2016


Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016 
Ladies and Gentlemen, start your engines! 

Δεν αργεί ο καιρός που ο 1ος αγώνας για το Κύπελλο χώματος 2016 και το Πρωτάθλημα Ιστορικών Αυτοκινήτων θα ξεκινήσει στην αφετηρία της Ειδικής διαδρομής «Κινέτα» για το ΕΑΡΙΝΟ Ράλλυ Σπριντ που διοργανώνει η START LINE. 
Το 1ο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα πάρει εκκίνηση στις 11:00 το πρωί της Κυριακής 20 Μαρτίου για να καλύψει τα 19 χλμ. του 1ου από τα συνολικά 2 περάσματα της νέας σχεδίασης της Κινέτας. 
Η εκκίνηση της Ε.Δ. βρίσκεται 1 χλμ. μετά τη διασταύρωση με το δρόμο που έρχεται από την κεραία του ΟΤΕ. Η διαδρομή συνεχίζει μέχρι την άσφαλτο που οδηγεί προς Αγίους Θεοδώρους όπου τα αγωνιστικά στρίβουν δεξιά στη διασταύρωση που οδηγεί προς τη Μονή Παναγία Πράθι. Σε 3 χιλιόμετρα στρίβουν αριστερά στη διασταύρωση με κατεύθυνση προς Λουτράκι και ακολουθώντας τη διαδρομή κατευθύνονται προς τη χωματερή Λουτρακίου όπου συναντούν την άσφαλτο. Τα αγωνιστικά στρίβουν δεξιά και συνεχίζοντας για 1 χλμ. περίπου ξαναμπαίνουν στο χώμα αριστερά. Συνεχίζοντας τη χωμάτινη διαδρομή (ανάποδα το shakedown του Ράλλυ Ακρόπολις) τερματίζουν μετά από περίπου 3 χλμ. Το ΕΑΡΙΝΟ Ράλλυ Σπριντ γίνεται υπό την Αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων - Περαχώρας και την υποστήριξη του Δήμου Μεγαρέων. 
Το κέντρο του αγώνα, η ανασυγκρότηση, το σέρβις παρκ, ο τερματισμός και η απονομή του αγώνα θα φιλοξενηθούν στο "Αλεξάνδρειο" Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα επικοινωνίας 210 9812341 και 6944 308148. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: