Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ




ΘΕΜΑ: « Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας».


Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την 13 η  Απριλίου , ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 18:30  για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης :
1.                  Χορήγηση ή μη προέγκρισης ίδρυσης στον « κ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ» για το Κ.Υ.Ε. ( ισόγειο άνευ ορόφων)-ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Κολοκοτρώνη 45, στο Ο.Τ. 60, στο Λουτράκι.
2.                  Χορήγηση ή μη προέγκρισης ίδρυσης στην  « κα ΣΑΒΒΙΔΟΥ ΙΟΥΛΙΑ» για το Κ.Υ.Ε. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ, το οποίο βρίσκεται στο Ο.Τ. 168, επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 67, στο Λουτράκι.
3.                  Χορήγηση ή μη προέγκρισης ίδρυσης στην « κα ΖΩΗ ΘΑΝΑΣΗ» για το Κ.Υ.Ε. ( ισόγειο άνευ ορόφων)-ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Λ. Αθηνών 202, στο Ο.Τ. 389, στο Λουτράκι.
4.                  Εισήγηση επί του καθορισμού ή μη αριθμού αδειών υπαιθρίου στάσιμου εμπορίου, που πρόκειται να χορηγηθούν, σύμφωνα  με τον Ν. 4264/14(ΦΕΚ 118 Α΄), ανά κατηγορία επαγγελμάτων, και προσδιορισμού ισάριθμων, συγκεκριμένων θέσεων καθώς και καθορισμού ύψους και τρόπου είσπραξης του καταβαλλόμενου τέλους ανά άδεια και θέση.
5.                  Γνωμοδότηση επί της μετατόπισης ή μη στύλου της ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή Λουτρακίου.
6.                  Γνωμοδότηση επί της επέκτασης ή μη  δημοτικού φωτισμού στην  περιοχή Λουτρακίου.

Κοινοποίηση:                                                          
 ΕΛΕΝΗ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ

-Ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Δημοτικής Κοινότητας
Λουτρακίου-Περαχώρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: