Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016

Σοβαρό τροχαίο με δύο νεκρούς στην Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου (BINTEO)

Σοβαρό τροχαίο στην Αθηνών-Κορίνθου
Εικόνες σοκ - Τουλάχιστον δύο τραυματίες - Νταλίκα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και σκόρπισε το θάνατο - Η κυκλοφορία έχει διακοπεί και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της εθνικής οδού

Σοβαρό τροχαίο με δύο νεκρούς και τουλάχιστον δύο τραυματίες σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, το πρωτοφανές δυστύχημα σημειώθηκε όταν συγκρούστηκαν δύο νταλίκες οι οποίες κινούνταν στο ρεύμα προς Κόρινθο. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η μία νταλίκα προσέκρουσε στην άλλη δεν έχουν διευκρινιστεί, ως αποτέλεσμα όμως της σύγκρουσής τους το ένα από τα δύο βαριά οχήματα πέρασε το διαχωριστικό στηθαίο και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Το γεγονός ότι η νταλίκα που εξετράπη της πορείας της πέρασε το τσιμεντένιο διαχωριστικό και σκόρπισε το θάνατο σε αυτοκίνητο που κινούνταν στο ρεύμα προς Αθήνα είναι ενδεικτικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης των δύο βαρέων οχημάτων.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Star το λευκό Audi που κατευθυνόταν προς Αθήνα έχει σχεδόν διαλυθεί από τη μέση και μπροστά. «Ξαφνικά βλέπω μια νταλίκα να έρχεται προςτην δική μας πλευρά και να χτυπά ένα Audi το οποίο έφερε δυο-τρεις στροφές στον αέρα» ήταν η συγκλονιστική μαρτυρία του οδηγού που επίσης κινούνταν προς Αθήνα. Κατά πληροφορίες ο οδηγός και ο συνοδηγός του ΙΧ ανασύρθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι μετά την σφοδρότατη σύγκρουση με την νταλίκα που κινούνταν προς Κόρινθο και έπειτα από σύγκρουση με άλλο βαρύ όχημα βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν ακόμη δύο τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρονται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. Οι αρχικές πληροφορίες ότι από την σύγκρουση υπάρχουν δύο νεκροί επιβάτες αυτοκινήτων δεν επιβεβαιώνονται από τις αστυνομικές αρχές και νοσοκομειακές πηγές.

Ως αποτέλεσμα του πρωτοφανούς δυστυχήματος η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού στο ύψος της Κινέτας έχει διακοπεί.

Οι εικόνες από τον τόπο της τραγωδίας προκαλούν σοκ.
Δεν υπάρχουν σχόλια: