Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Λουτράκι: Τι συμβαίνει τελικά;


Περιμένουμε απαντήσεις...

Θα μπορούσε κάποιος από τη Δημοτική Αρχή να μας εξηγήσει για ποιόν λόγο ένα ευχαριστήριο μήνυμα του δημάρχου Γιώργου Γκιώνη προς τον Λάμπρο Αθανασούλα και τον Ηλία Παναγιωτούνη για τη δεύτερη θέση που κατέκτησαν στο Ράλλυ Ακρόπολις, έχει δημοσιευτεί μέχρι στιγμής ΜΟΝΟ σε μία ιστοσελίδα του Λουτρακίου και σε κανένα άλλο τοπικό Μέσο Ενημέρωσης; Άραγε έχει σταλεί μέσω email σε κάποιο άλλο μέσο τοπικής ενημέρωσης ή μόνο σε ένα που τυγχάνει να είναι ιδιαιτέρως "φιλικό" και "εξυπηρετικό"; Πρόκειται περί αποκλειστικής είδησης; Πρόκειται περί λάθους ή μήπως όχι;
Κυρίες και κύριοι της Δημοτικής Αρχής, κάποιοι από εσάς πιθανώς να έχετε προσωπικό πρόβλημα με έναν εκ των διαχειριστών (ή και με όλους τους διαχειριστές) του loutrakiblog.gr και με όσα τοπικά ΜΜΕ δεν σας εξυμνούν, αλλά θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι ένα Δελτίο Τύπου (όπως φαίνεται να είναι καθώς πρόκειται για δηλώσεις του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής, όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω) στέλνεται σε όλα τα ΜΜΕ και όχι επιλεκτικά. Αν έχετε σκοπό να αποκλείετε στο εξής το νούμερο ένα μέσο σε επισκεψιμότητα του δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων και τους κατά μέσο όρο 4 χιλιάδες μοναδικούς επισκέπτες του σε καθημερινή βάση, από τα Δελτία Τύπου που θα στέλνετε, καλό θα ήταν να το ανακοινώσετε (είτε Δημόσια είτε μέσω των "φιλικών" και "εξυπηρετικών" Μέσων σας) για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Αναμένουμε απαντήσεις...
Παρακάτω παραθέτουμε το ευχαριστήριο μήνυμα του Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη και της Δημοτικής Αρχής που ΔΕΝ μας εστάλη:
Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης και η Δημοτική Αρχή επιθυμούν να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους Λάμπρο Αθανασούλα και Ηλία Παναγιωτούνη για την τεράστια νίκη τους στον αγώνα του SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2016.

Το πλήρωμα του Lascaris foundation Team Greece μας έκανε υπερήφανους για ακόμη μία χρονιά κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο βάθρο του αγώνα. Ο συμπατριώτης μας οδηγός, Λάμπρος Αθανασούλας εργάζεται με πείσμα κι επιμονή και έχει ξεκινήσει να γράφει ιστορία στον μιχανοκίνητο αθλητισμό.

Είναι μεγάλη τιμή και ιδιαίτερη χαρά για όλους εμάς τους Λουτρακιώτες, ο συμπατριώτης μας Λάμπρος να φτάνει τόσο ψηλά και μαζί με τον Ηλία Παναγιωτούνη να κατακτούν τη δεύτερη θέση σε αγώνες διεθνούς επιπέδου όπως το SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια!

Για τις πιθανές ερωτήσεις,
alex

Δεν υπάρχουν σχόλια: