Σάββατο 7 Μαΐου 2016

ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ, Ο ΦΙΛΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ Α.Ο.ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ!









Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας, με ομόφωνη απόφασή του, 


       
έχει συγκροτήσει τετραμελή επιτροπή, που αποτελείται από τους Γιώργο Γλυκοφρύδη, Παναγιώτη Χ. Παππά, Γιάννη Ν. Λογοθέτη και Φάνη Χ. Πέτρου, για να εξετάσει τη δημιουργία ομάδας παλαιμάχων, σε συστηματική βάση, στο πλαίσιο του δόγματος αθλητισμός για όλους και για όλες τις ηλιακές κατηγορίες.

Ταυτόχρονα, αποτίει φόρο τιμής στους ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Περαχώρας αλλά και άλλων ομάδων που αγωνίστηκαν για τη φανέλα και από αγάπη προς το άθλημα του ποδοσφαίρου.
Ο προπονητής του Α.Ο.Περαχώρας Βασίλης Γεωργίου και ο προπονητής των Παλαιμάχων Παναγιώτης Χ. Παππάς συναποφάσισαν τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα μεταξύ του Α.Ο.Περαχώρας και Παλαιμάχων, το Σάββατο, 7 Μαΐου και ώρα 18:00΄, στο γήπεδο της Περαχώρας.
Σημειώνεται ότι το έθιμο διεξαγωγής φιλικής ποδοσφαιρικής συνάντησης, μεταξύ της ομάδας του Α.Ο.Περαχώρας και Παλαιμάχων, το Πάσχα, σε ετήσια βάση, προϋπήρχε, αλλά είχε διακοπεί το έτος 2007 και επαναλαμβάνεται φέτος. 
Ευπρόσδεκτοι όλοι οι Παλαίμαχοι που επιθυμούν να θυμηθούν ιστορικές στιγμές, από το ποδοσφαιρικό τους παρελθόν και έχουν τη διάθεση να τις αναβιώσουν στο παρόν.



AOP 1981
DSC03066omada
AOP 1987
DSC03878

Δεν υπάρχουν σχόλια: