Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Πρωτοβουλίες των βουλευτών και της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας που αφορούν στην επιστροφή γιατρών στο ΠΕΔΥ Κορίνθου.


Αποτέλεσμα εικόνας για συριζα βουλευτες κορινθιασ


Στο πλαίσιο των επαφών και συναντήσεων με φορείς και εργαζόμενους στον τομέα υγείας της Κορινθίας που στόχο έχουν αφενός την άμεση επίλυση κοινωνικών αδικιών και την λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση επειγουσών αναγκών, οι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Κορινθίας, κ. Μ. Θελερίτη, κ. Γ. Τσόγκας και κ. Γ. Ψυχογιός, και ο επικεφαλής του τμήματος Υγείας ΝΕ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Κορινθίας κ. Η. Κοφινάς, συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Συλλόγου Ιατρών (πρώην) ΙΚΑ Κορίνθου κ. Αλ. Καζαμία και τους/τις γιατρούς του (πρώην) ΙΚΑ, κ. Ε. Μπαχταλιά, κ. Π. Τζαχρήστα, κ. Χρ. Σκούρτη, κ. Ι. Μπικολιόγλου και κ. Π. Στάθη, οι οποίοι είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα από την κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Στόχος της συνάντησης ήταν η ενημέρωσή τους για την έκβαση των δικαστικών αγώνων των γιατρών και για την αναμενόμενη τελεσίδικη απόφαση.
Με τη σειρά τους οι βουλευτές και ο επικεφαλής του τμήματος Υγείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Κορινθίας ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους γιατρούς για την απόφαση της Κυβέρνησης και της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ)  να επιστρέψουν οι γιατροί στις δομές υγείας με στόχο την άρση της αδικίας σε βάρος τους. Συγκεκριμένα ενημέρωσαν τους γιατρούς του πρώην ΙΚΑ ότι δρομολογείται άμεσα η επιστροφή και επαναπρόσληψή τους από το ΠΕΔΥ (Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας) Κορίνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: