Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Α.Ο Λουτράκι



Το Διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο Λουτράκι ανακοινώνει ότι από σήμερα 27/7 ξεκινάει  η διάθεση των Καρτών Διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2016-17.



Με κεντρικό  σύνθημα "Πάθος από το πρώτο λεπτό" και με γνώμονα  τις εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην χώρα μας, οι κάρτες της φετινής χρονιάς κυκλοφορούν σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή, έτσι ώστε να είναι προσιτές σε όλο τον φίλαθλο κόσμο.
Η τιμή της Κάρτας διαρκείας ορίστηκε στα 70 ευρώ και αφορά σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας για το Πρωτάθλημα, όσο και το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής.
Στην προσπάθεια μας να προσαρμόσουμε τις τιμές των καρτών διαρκείας στις οικονομικές δυνατότητες των φίλων της ομάδας και  στοχεύοντας στην ακόμη μεγαλύτερη προσέλευσή τους, δίνουμε την δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να δει με 70 ευρώ και τα 15 εντός έδρας παιχνίδια του Α.Ο Λουτράκι. Αυτό σημαίνει  λιγότερο από 5 ευρώ ανά αγώνα. Αν συνυπολογίσουμε και κάποιον ή κάποιους αγώνες για το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής, τότε ο μέσος όρος τιμής του εισιτηρίου μειώνεται ακόμη περισσότερο και καθίσταται ένας από τους χαμηλότερους σε ολόκληρη την Γ Εθνική κατηγορία.
Ενόψει της συμπλήρωσης 46 χρόνων από την ίδρυση του Α.Ο Λουτράκι στις 30 Αυγούστου 1970, η ομάδα μας θα προσφέρει δωρεάν Κάρτες Διαρκείας σε όσους φίλους της ομάδας έχουν γεννηθεί τη συγκεκριμένη ημερομηνία και χρονολογία.
Από τη φετινή προσπάθεια του Α.Ο Λουτράκι δεν πρέπει να λείψει κανείς! Η ομάδα μας είναι έτοιμη να συνεχίσει την ανοδική της πορεία για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.
Οι φίλοι του συλλόγου μπορούν να προμηθεύονται τις κάρτες διαρκείας από τα μέλη του Δ.Σ, ενώ τις επόμενες μέρες θα υπάρξει ανακοίνωση για τις ημέρες και ώρες παραλαβής των καρτών από τα γραφεία της ομάδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: