Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ″ΠΑΛΑΤΙ″ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ… ΤΑΒΑΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Του Πάνου Ηλιακόπουλου

«Την καρέκλα που κατέχεις, είναι με υπογραφή δικιά μου. Θα ψηφίσεις αυτό που θα σου πω εγώ».
Τάδε έφη, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του loutraki-press, σε έντονο και επικριτικό ύφος ο «δήμαρχος» Λουτρακίου Γιώργος Γκιώνης, στην αναπληρώτρια αντιδήμαρχό του Μαρία Πρωτοπαπά, την Τρίτη το πρωί, δεδομένου ότι μέσα από το ιστολόγιο πληροφορείτο τι είχε πει, μόλις πριν τρεις μήνες, η πρώτη σε σταυρούς δημοτική σύμβουλος για την αναγκαιότητα έλευσης του προαστιακού στην οδό Αιγαίου της πόλης μας.
Όπως αντιλαμβάνεται η κάθε μία και ο καθένας, η Δημοκρατία και το αυτόβουλο του καθενός έχει καταργηθεί στον δήμο Λουτρακίου, ο Γιώργος Γκιώνης θεωρεί τους δημοτικούς συμβούλους «ζόμπι» και επιδιώκει να τους κάνει όλους ίδιους με εκείνον. Δηλαδή, να ξεπουλήσουν τα συμφέροντα του δήμου Λουτρακίου και των πολιτών του και να γίνουν προδότες, όπως ο ίδιος φαίνεται να δείχνει ότι έχει πρόθεση να αναγορευθεί. Μέχρι στιγμής υπάρχουν πρόθυμοι και το ονοματεπώνυμό τους θα αναρτηθεί μόνιμα στο loutraki-press, ως οι προδότες του Λουτρακίου που ξεπούλησαν τον προαστιακό.
Να υπενθυμίσουμε ότι την περασμένη Παρασκευή, ο δήμαρχος των οικονομικών συμφερόντων ενάντια στην πόλη του Λουτρακίου και των πολιτών της, είχε επιτεθεί στον δημοτικό σύμβουλο Σάκη Παπαθανασίου, γιατί δημόσια τάσσεται και επαναλαμβάνει ότι είναι υπέρ της έλευσης του προαστιακού στην οδό Αιγαίου, καθ’ ότι - όπως κάθε λογικός άνθρωπος, που δεν το κατευθύνουν να άγεται και να φέρεται τα οικονομικά συμφέροντα, θεωρεί εργαλείο και την ύστατη ευκαιρία για την πόλη να ανακάμψει, έτσι ώστε να ξεφύγει από την σημερινή μιζέρια που έχει περιέλθει.
Φυσικά, στον Κώστα Παντελέου, ο Γιώργος Γκιώνης δεν τόλμησε να απευθυνθεί, καθ’ ότι του έχει ξακαθαρίσει ότι, δεν πηγαίνει κόντρα και αντίθετα με τα συμφέροντα του δήμου και των πολιτών του, καθ’ ότι πεποίθησή του είναι ότι ο προαστιακός αποτελεί σήμερα την μόνη «σανίδα σωτηρίας» για να σταματήσει ο οικονομικός κατήφορος και μαρασμός του Λουτρακίου.
Ωστόσο, η ηλιθιότητα στο ″παλάτι″ με όσα ακούγονται για να υποστηριχθούν τα όσα προπαγανδίζουν, έχει χτυπήσει ταβάνι, αφού είναι αυτονόητο ότι ενώπιον της προδοσίας που έχουν πάρει απόφαση να διαπράξουν λένε ότι θέλουν, με συνέπεια να γελάει μαζί τους και ο κάθε πικραμένος.
Μετά τις ακαταλόγιστες δικαιολογίες που διατύπωνε ο Γιώργος Γκιώνης ότι δεν μπορεί να μπει στην πόλη ο προαστιακός γιατί δεν μπορεί να εφαρμοσθεί το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο, που είχε ψηφισθεί ομόφωνα το 2014 από το δημοτικό συμβούλιο, όπως το είχε προτείνει η Τεχνική Υπηρεσία και είχε ψηφίσει και ο ίδιος ο Γιώργος Γκιώνης, τώρα εμφάνισε νέα ακαταλόγιστη δικαιολογία ισχυριζόμενος ότι θα φέρει τα τραινοποδήλατα, που θα συνδέσουν το Λουτράκι με τον Ισθμό.
● Όποιος έχει κινητικό πρόβλημα για να έλθει στο Λουτράκι θα πρέπει να χρησιμοποιεί υποχρεωτικά τραινοποδήλατο, επειδή αποφάσισε να μετακινηθεί με το τραίνο;..
● Αλήθεια την ανηφόρα πριν του Θρουβάλα θα μπορέσουν όλοι να την υπερβούν ή θα προχωρήσουν στην κατασκευή νέας επίπεδης λεωφόρου;
● Όταν βρέχει ο δήμος θα διαθέτει ποδηλατοομπρέλες ή τραινοομπρέλες;
Ο Γιώργος Γκιώνης που έχει άλλους στόχους, εκτός από το να φέρει ανάπτυξη στον τόπο του, μεταφέρει αβασάνιστα όποια ηλιθιότητα του σερβίρουν ως δικαιολογία, όλοι αυτοί που τον ωθούν να ξεπουλήσει τα συμφέροντα του δήμου Λουτρακίου. Γιατί ναι μεν μπορεί να ακούγεται ως καλή ιδέα για τα τραινοποδήλατα, αλλά αυτή μόνον επικουρικά μπορεί να λειτουργήσει, υπό καλές καιρικές προϋποθέσεις και να δελεάσει νεαρά παιδιά για να το διασκεδάσουν… Όμως, αυτά τα «εμπνευσμένα τρωκτικά», έχουν συνειδητοποιήσει την αδυναμία του Γιώργου Γκιώνη να αξιολογήσει αυτά που του σερβίρουν κι εκείνος μη χάνοντας ευκαιρία τα παπαγαλίζει...
Εν κατακλείδι Γιώργο Γκιώνη, ποιά θα είναι ενδεχομένως τα προσωπικά σας οφέλη αν θάψετε τον τόπο σας, όπως έχετε ήδη κάνει και με την μαρίνα Λουτρακίου;
Γιατί αν δεν έχετε και δεν αποκομίσετε προσωπικά οφέλη, τότε είστε τεράστια επικίνδυνος για τον τόπο και θα πρέπει να βρεθεί άμεσα τρόπος να απομακρυνθείτε από την θέση σας, προκειμένου να διασωθούν τα συμφέροντα του Λουτρακίου και των πολιτών του!

Οι ανόητες δικαιολογίες των κολλητών του
Στο πλαίσιο του ξεπουλήματος των συμφερόντων του Λουτρακίου και των πολιτών του, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Φίλιππας Θυμής, ταυτισμένος με τον Γιώργο Γκιώνη ως ο περαχωριτάρχης του, ισχυρίσθηκε ότι είναι υπέρ της έλευσης του προαστιακού, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει, γιατί δεν επαρκεί το νερό!..
- Αν θα γίνει σταθμός στην θέση Α-Β Βασιλόπουλος, όπως σας επιτάσσουν τα οικονομικά συμφέροντα του Ισθμού, τότε το νερό θα επαρκεί;..
- Φοβάσθε μήπως οι επισκέπτες του προαστιακού που θα έρχονται στο Λουτράκι θα έχουν μαζί τους και μπιτόνια για να μεταφέρουν νερό;
- Γνωρίζετε πόσο είναι το νερό στην λεκάνη του υδροφόρου ορίζοντα και αυτό που θα καταναλώνετε από τους επισκέπτες στις ημερήσιες εκδρομές τους θα αδειάσει τα αποθέματα; Τότε πώς πάτε να δώσετε άδειες για εμφιαλωτήρια;
Άλλος ένας ταυτισμένος με τον Γιώργο Γκιώνη, είναι ο έμπιστος κι εξ απορρήτων του Γιώργος Ρουμελιώτης, που σε προηγούμενο χρόνο ισχυριζόταν όπως και ο «κολλητός» του, ότι ο προαστιακός να τερματίζει πάνω από το καζίνο, στην Παπανικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: