Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι βρέθηκε η 27χρονη φοιτήτρια


 
 
Διακοπές στο Λουτράκι έκανε όπως είπε η 27χρονη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ. Είχε πάνω της μεγάλο χρηματικό ποσό
Τέλος δόθηκε στην πολυήμερη αγωνία των γονέων της 27χρονης φοιτήτριας της ΑΣΟΕΕ που εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη, στις 27 Αυγούστου.
Η εστεμμένη καλλονή και φοιτήτρια Μαρία Νέστορα από την Ουκρανία, το τελευταίο διάστημα εμφάνιζε αλλαγές στη συμπεριφορά της, σύμφωνα με την μητέρα της. Παραμελούσε την εμφάνισή της και φαινόταν φοβισμένη και κλεισμένη στον εαυτό της.
Την ημέρα που εξαφανίστηκε βρισκόταν στο σπίτι της και η μητέρα της καθώς τις τελευταίες ημέρες την είχε επισκεφτεί, αφού την είχε ακούσει εξαιρετικά αναστατωμένη. Πίστευε πως άγνωστοι την είχαν «χακάρει» στο Facebook και την παρακολουθούσαν. Μάλιστα, λίγο πριν εξαφανιστεί απενεργοποίησε την προσωπική της σελίδα στο Facebook και το κινητό της τηλέφωνο.
Μια μέρα πριν εξαφανιστεί, είπε στη μητέρα της πως είχε να τακτοποιήσει μια δουλειά και να μην ανησυχεί αν δεν έχει νέα της. Έκτοτε δεν επικοινώνησε ξανά με τους δικούς της...
Αν και δεν πήρε μαζί της ούτε άλλα ρούχα, πέρα από αυτά που φορούσε, ούτε την τραπεζική της κάρτα, ενώ και ο τραπεζικός της λογαριασμός ήταν άδειος, προέκυψε πως είχε πάρει όμως 20.000 ευρώ σε μετρητά που είχε κρυμμένα μέσα στο διαμέρισμα που έμενε.
Με αυτά τα χρήματα, χωρίς να πει τίποτα και σε κανέναν, πήγε στο Λουτράκι και έμεινε σε ένα καλό ξενοδοχείο της παραλιακής του Λουτρακίου. Υπάλληλος του ξενοδοχείου την αναγνώρισε και ενημέρωσε σήμερα τις Αρχές. Όταν πήγαν εκεί αστυνομικοί του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, τους απάντησε πως έκανε απλά διακοπές μόνη της... Οι Αρχές ενημέρωσαν σχετικά τους γονείς της, οι οποίοι ήδη μετέβησαν στο Λουτράκι για να παραλάβουν την κόρη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: