Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

ΛΟΥΤΡΑΚΙ :ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ 2ο SPLASH WATER POLO MINI TOURNAMENT!!!!




Η μεγάλη ημέρα που περίμεναν όλα τα παιδιά έφτασε! Το 2ο τουρνουά Splash Water Polo Mini Tournament αρχίζει την Πέμπτη (27/10) στο κολυμβητήριο του Λουτρακίου και οι μικροί αθλητές είναι έτοιμοι να ζήσουν μοναδικές στιγμές, που θα τους μείνουν αξέχαστες στην μετέπειτα αθλητική τους πορεία και γενικότερα στην ζωή τους!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες τις ομάδες που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους και μας εμπιστεύτηκαν για την διεξαγωγή ενός τόσο σημαντικού τουρνουά, ενώ παράλληλα κατανοοόυμε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο προηγούμενο τουρνουά και δε θα συμμετέχουν σε αυτό, καθώς και αυτές που ακύρωσαν την συμμετοχή τους έστω και την τελευταία στιγμή. Οι εποχές – οικονομικά –  είναι δύσκολες και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουμε πολύ καλά.
Το τουρνουά θα αρχίσει την Πέμπτη το πρωί στις 10:00, ενώ τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να μείνουν στις άρτιες εγκαταστάσεις του SportCamp, μέσα σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον, στο οποίο οι λιλιπούτειοι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία (εφόσον το θέλουν) να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και σε άλλα αθλήματα!
Το splash περιλαμβάνει δύο κατηγορίες. Πρόκειται για το Golden Splash και το Splash Stars. Ο διαχωρισμός των ομάδων έγινε σε συννενόηση με τους προπονητές και σύμφωνα με την κατάταξη που τερμάτισαν οι ομάδες στο περσινό πανελλήνιο πρωτάθλημα μίνι παίδων.
Κοινή συνισταμένη όλων – προπονητών, παικτών, εφόρων, διοργανωτών – είναι η αγάπη για το άθλημα της υδατοσφαίρισης και για την ανάπτυξή του στην Ελλάδα.
Από την μεριά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για όλα τα παιδιά και ελπίζουμε να είναι το ομορφότερο αγωνιστικό τετραήμερο που θα έχετε περάσει!!
Ας αρχίσει το ματς λοιπόν!
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ GOLDEN TEAMS (μίνι παίδων)
golden2
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ STARS (μίνι παίδων)
stars

Δεν υπάρχουν σχόλια: