Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Επιστροφή στις νίκες για τον Α.Ο.Περαχώρας



Ο Αθλητικός Όμιλος Περαχώρας άφησε πίσω του την ήττα στο Σπαθοβούνι και έδειξε χαρακτήρα, απένταντι στην ομάδα των Αγ.Θεοδώρων, σε αγώνα που διεξήχθη στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β’ Κορινθίας...



Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, η ομάδα της Περαχώρας, βρισκόταν στην 8η θέση με 11 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν στην 4η θέση της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει 14 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν από το πρώτο κίολας λεπτό να επιβάλλουν το δικό τους ρυθμό.Έχοντας πολύ καλή λειτουργεία μεσοεπιθετικά, προσπάθησαν να φτάσουν στην επίτευξη ενός τέρματος πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Δημιούργησαν ευκαιρίες με κύριους εκφραστές του Σιαμά και Γεώργα ,αλλά κάποιες κακές επιλογές στα τελειώματα των φάσεων από τον Κόντη στέρησαν ένα γρήγορο γκολ στην ομάδα του Γιώργου Καρυώτη.Η ομάδα των Αγ.Θεοδώρων, έχοντας αρκετούς έμπειρους παίχτες στον σύνολο της,προσπάθησε κυρίως με αντεπιθέσεις να <<χτυπήσει>> την αντίπαλη άμυνα.

Στο 41ο λεπτό ο συνήθης ύποπτος Κόντης, ύστερα από μπαλιά του Σιαμά,βρέθηκε σχεδόν μόνος του απέναντι στο αντίπαλο πορτιέρο,όμως του σουτ που επιχείρησε αποκρούστηκε με τη μπάλα να έρχεται και πάλι στα πόδια του,έτσι με δεύτερη προσπάθεια και τον αντίπαλο πορτιέρο εξουδετερωμένο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Και ενώ όλα έδειχαν ότι οι γηπεδουχοι θα πάρουν την άγουσα για τα αποδυτήρια βρισκόμενοι μπροστά στο σκορ η ομάδα των Αγ.Θεοδώρων είχε άλλη άποψη.Ύστερα από εκτέλεση κορνερ,ο Ζύκα, χωρίς να έχει πρόθεση έδιωξε τη μπάλα με το χέρι,ο διαιτητής Ρούτσης που ήταν κοντά στη φάση υπέδειξε αμέσως την άσπρη βούλα.



Την εκτέλεση ανέλαβε ο Οικονόμου,με τον Νικολου να του λέει όχι σε πρώτη φάση.Στη συνέχεια η μπάλα έφτασε και πάλι στα πόδια φιλοξενούμενων οι οποίοι κέρδισαν και δεύτερο πέναλτι στην εξέλιξη της φάσης ύστερα από παράβαση του Καλογερή.Αυτή τη φορά ο Οικονόμου ευστόχησε,έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου,φάνηκε ξεκάθαρα ότι οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.Έτσι στο 52ο λεπτό,ύστερα από υποδειγματική αντεπίθεση,ο Οικονόμου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με ωραίο πλασε έδωσε προβάδισμα στο σκορ για την ομάδα του.

Η Περαχώρα παρόλο ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ ανέκτησε και πάλι τη κατοχή της μπάλας,δίχως όμως να απειλεί την αντίπαλη εστία.Η φάση του 70ου λεπτού ήταν καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα.

Ο Γεώργας σούταρε δυνατά μέσα από τη μεγάλη περιοχή ενώ ο τερματοφύλακας ήταν πεσμένος κάτω ύστερα από έξοδο που πραγματοποίησε.Ο Δημητρίου ο οποίος ήταν και τελευταίος παίχτης φαίνεται ότι διώχνει τη μπάλα με το χέρι.Πέναλτι για τους γηπεδούχους και κόκκινη κάρτα για τον Δημητρίου.Τη εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Σιαμάς φέρνοντας και πάλι το ματς στα ίσια.

Η Περαχώρα ύστερα από την ισοφάριση εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την αριθμητική της υπεροχή φτάνοντας και σε τρίτο γκολ στο 78ο λεπτό.Ο Σιαμάς επιχείρησε δυνατό σουτ από τα αριστερά με τη μπάλα να σταματά στο αριστερό δοκάρι,ο Κόντης ο οποίος παραμόνευε στο ύψος του πέναλτι πήρε το ριμπαουντ και με κεφαλιά ψαράκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι Αγ.Θεόδωροι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση δίνοντας αρκετούς χώρους στους παίχτες της Περαχώρας.Έτσι σε μια αντεπίθεση των γηπεδούχων στο 89ο λεπτό,ο Σιαμάς επιχείρησε να αιφνηδιάσει τον αντίπαλο πορτίερο από μακρινή απόσταση πετυχαίνοντας ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς.

Το 4-2 ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.Πολύ καλή απόδοση για τους γηπεδούχους είχαν και οι Κυριαζής και Δόσχορης.Την επόμενη αγωνιστική ο Αθλητικός Όμιλος Περαχώρας θα αντιμετωπίσει το Φωκά Αρχαίων Κλεωνών,ο αγώνας θα διεξαχθή στο γήπεδο του Πετρίου.



Διαιτητής: Ρούτσης

Α’ Βοηθός:Παπανικολάου

Β’ Βοηθός: Κωνσταντόπουλος



Α.Ο.ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ: Νικολού, Qentro(52’ Τσομπάς) , Λίντας, Ζύκας, Καλογερής,Δόσχορης ,Κυριαζής, Σιαμάς(C), Τζογανάκος , Γεώργας,Κόντης

Προπονητής: Καρυώτης Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια: