Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

"Εταιρεία Κορινθίων Συγγραφέων" ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε Γενική Συνέλευση



 

                                                                                                 
            ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε Γενική Συνέλευση
Η "Εταιρεία Κορινθίων Συγγραφέων" προσκαλεί όλα τα μέλη της το πρωί της Κυριακής 22 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11.30, σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, σε αίθουσα του ΚΕΠΑΠ (Πνευματικό-Πολιτιστικό Κέντρο-Βιβλιοθήκη Δήμου Κορινθίων), στη γωνία Πυλαρινού 84 και Απ. Παύλου, στο 2ο όροφο.
Θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:
1)      Οικονομικός απολογισμός-ισολογισμός περιόδου 6-6-15 έως 31-12-16. Προϋπολογισμός 2017
2)      Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής.
3)      Απαλλαγή των μελών του ΔΣ και της ΕΕ από κάθε ευθύνη για την ανωτέρω διαχειριστική περίοδο.
4)      Απολογισμός πεπραγμένων ΔΣ κατά την τριετία 2013-2016
5)      Προέγκριση δαπανών για την αγορά μόνιμης στέγης της ΕΚΣ.
6)      Εξουσιοδότηση του επόμενου ΔΣ για την αποδοχή δωρεάς 10.000 Ε και άνω για τις εργασίες επισκευών και για την επίπλωση της «Παγκορινθιακής Βιβλιοθήκης», με δικαίωμα ονοματοδοσίας.
7)      Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου ΔΣ και νέας ΕΕ

Υπενθυμίζουμε ότι με βάση τα σχετικά άρθρα του καταστατικού μας:
Α) Εάν δεν επιτευχθεί απαρτία (50% συν 1) των οικονομικώς εντάξει μελών, η ΓΣ θα επαναληφθεί χωρίς άλλη πρόσκληση και με τα ίδια θέματα στον ίδιο χώρο την επόμενη Κυριακή, την ίδια ώρα.
Β) Υποβολή υποψηφιοτήτων για το ΔΣ και την ΕΕ γίνεται από τη λήψη της πρόσκλησης αυτής και μέχρι την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου και ώρα 12.00 το μεσημέρι με mail στη διεύθυνση: gbartzis@hotmail.com και τηλεφωνικώς στο τηλ. του Προέδρου: 6973 963 883 . Πέραν αυτής της προθεσμίας ( 3 ημέρες πριν από τη ΓΣ) δεν γίνονται δεκτές υποψηφιότητες. 
Γ) Για την οικονομική τακτοποίηση των μελών μας, έχει αποσταλεί σε όλες/όλους ειδική ατομική επιστολή από τον Δεκέμβριο. Οικονομικώς εντάξει μέλη θεωρούνται όσοι/όσες έχουν πληρώσει τις ετήσιες συνδρομές τους μέχρι και του έτους 2016.
Δ) Κάθε μέλος μπορεί να εκπροσωπήσει μέχρι και δύο άλλα μέλη με γραπτή εξουσιοδότησή τους, με έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (το οποίο θα κατατεθεί στη γραμματεία της ΓΣ), εάν και αυτά τα μέλη είναι ταμειακώς εντάξει.

Ο Πρόεδρος                                         Ο Γεν. Γραμματέας                                          Γιάννης Δ. Μπάρτζης, PhD                 Γιώργος Κωστούρος
ΤΟ Δ.Σ. ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΈΣ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

  www.korinthianwriters.gr        

Δεν υπάρχουν σχόλια: