Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Ο ΣΕΠΤΟΣ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΜΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ»

sfedona.gr

Σχόλια
Xristina Tsiorota
Xristina Tsiorota Η εντός εισαγωγικών φράση σας , άκρως ειρωνική, αγγίζει τους εικονιζόμενους, μεταξύ αυτών και εμένα. Έχετε αγαπητέ κ.Γιαννιδάκη το οτιδήποτε ανέντιμο και κακό να μου προσάψετε;Ντροπή!
Lakis Giannidakis
Lakis Giannidakis Βάζω την φράση εντός εισαγωγικών όπως την είπε ο Δεσπότης . Δεν έκανα κανένα σχόλιο και δεν άφησα καμία απολύτως αιχμή ή ειρωνία για κανέναν. Μιας και σχολίασες όμως αγαπητή Χριστίνα απλά θα σου πω ότι διαφωνώ με τα κριτήρια του Δεσπότη για το ποιος είναι εντιμος και καλός και ποιός είναι ανέντιμος και κακός! Μπορεί όλοι οι εικονιζόμενοι λαΪκοί να είναι έντιμοι όμως με άλλα ουσιαστικά κριτήρια και όχι αυτά που επιλέγει ο "σεπτός ποιμενάρχης". Δηλαδή να τον λιβανίζουν ,να τον φωτογραφίζουν, να τον βιντεοσκοπούν ως αστέρα του Χόλυγουντ και να του φωνάζουν "ΜΠΡΑΒΟ" , αλλά να μην του ασκούν έλεγχο στα πεπραγμένα της εξουσίας του! Καλή χρονιά !
Lakis Giannidakis
Lakis Giannidakis Για την ιστορία παραθέτω τα στοιχεία από το google analytics για το συγκεκριμένο άρθρο, σε λιγότερο από ένα 24ωρο "7451 reads"Αν ένα άρθρο δεν αρέσει και δεν εχει ενδιαφέρον ή είναι απορριπτέο (συμβαίνει πολλές φορές αυτό) δεν διαβάζεται!
Xristina Tsiorota
Xristina Tsiorota Δεν με απασχολούν τα στατιστικά και τα λοιπά που γράφετε... Με απασχολεί μόνο η φράση και το γεγονός οτι απεικονίζομαι... Δεν ήμουν ποτέ του "τσουβαλιάσματος". Αντεύχομαι για καλή χρονια
Gianis Perahoragr
Απαντήστε...

Lakis Giannidakis
Lakis Giannidakis Χριστίνα γνωρίζεις τις απόψεις μου για σενα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ παρόλο που βρισκόσουν σε ενα κανάλι που ο ιδιοκτήτης του με έβριζε ασύστολα με τις ώρες χωρίς να μου δώσει ποτέ το δαικαίωμα να κάνουμε διάλογο.
Xristina Tsiorota
Xristina Tsiorota Ο καθείς κρίνεται για τα δικά του έργα και τις δικές του ημέρες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: