Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Οι μοιρολογίστρες του ΣΥΡΙΖΑ και τα μαγκάλια, Του Γιώργου Τέσση

Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έκανε ρεσάλτο στην εξουσία, κάνοντας τον λαϊκισμό επιστήμη. Δεν μπορώ ακόμα να ξεχάσω τα στελέχη τους να περιμένουν σαν μοιρολογίστρες, να τραβήξουν τις πλεξούδες τους και να χύσουν τα δάκρυα τους, κάθε φορά που χτυπούσε η μοίρα κάποιον άτυχο Έλληνα πολίτη...


Θα θυμάστε όλοι τα μοιρολόγια, τους θρήνους και τους οδυρμούς των σήμερα διορισμένων Συριζαίων για το ατύχημα με το μαγκάλι στην Λάρισα. Πάνω από τα άψυχα κορμιά δυο αδικοχαμένων νέων ανθρώπων, κάποια τιποτένια πολιτικά παράσιτα , έχτιζαν καριέρες και κανόνιζαν διορισμούς! Ακόμα και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας είχε κάνει το θέμα σημαία στο Ελληνικό κοινοβούλιο και έλεγε ότι υπεύθυνοι για το ατύχημα ήταν οι μνημονιακές πολιτικές.
Αυτό έγινε το 2013 όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην αντιπολίτευση. Σήμερα που έχουμε ακριβώς το ίδιο γεγονός, οι ίδιοι άνθρωποι, μιλούν για ένα απλό ατύχημα. Το μοναδικό πράγμα που άλλαξε είναι ότι όλες αυτές οι μοιρολογίστρες, διορίστηκαν και αντί να σκοτώνουν την ώρα τους στους καφενέδες έχουν πάρει καρεκλίτσες στην κρατική μηχανή. 




Ακόμα και τα παιδάκια δεν λιποθυμούν πια από την πείνα! Παρότι αυξήθηκε ο ΦΠΑ στα τρόφιμα, τα παιδάκια χόρτασαν πια. Ακόμα και οι αυτοκτονίες σταμάτησαν. Μετά την αρπαγή της εξουσίας από το ΣΥΡΙΖΑ, οι Έλληνες αυτοκτονούν από ερωτική απογοήτευση ή από ψυχολογικά προβλήματα, ενώ παλαιότερο τους οδηγούσε στην απόγνωση η Μέρκελ και οι γερμανοτσολιάδες.
Όταν οι προηγούμενοι μείωναν τις συντάξεις ήταν γενοκτονία ενώ τώρα είναι απλά προσαρμογή. Όταν αφανίζονται οι ελεύθεροι επαγγελματίες για να διορίζονται τα ξαδέλφια, τα ανίψια και οι ερωμένες είναι απλά μια συνηθισμένη ημέρα.





Ακόμα και τους πολυαγαπημένους τους μετανάστες ξέχασαν! Αρχικά τους έβγαλαν να λιάζονται, στην συνέχεια τους έστειλαν για λασπόλουτρα στην Ειδομένη και τώρα τους μετέτρεψαν σε Εσκιμώους. Οι άνθρωποι αυτοί, βρίσκονται σε αντίσκηνα με θερμοκρασίες υπό του μηδενός. Η Αμυγδαλέζα ήταν στρατόπεδο συγκεντρώσεως, Νταχάου, Αούσβιτς και οτιδήποτε άλλο σκεφτόταν το ανόητο κεφάλι τους, ενώ τα αντίσκηνα στις παραλίες τον νησιών του Αιγαίου είναι βίλες στην Εκάλη.





Όμως το όνειρο του διορισμού στο δημόσιο και το φαγοπότι με τους φόρους του Ελληνικού λαού κάποτε τελειώνει. Μαζί του, τελειώνει και ο εφιάλτης των Ελλήνων που δουλεύουν, παράγουν, πληρώνουν και μπορούν ακόμα να σκέφτονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: