Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Εαρινό Ράλλυ Σπριντ 2017: Η προετοιμασία συνεχίζεται



Η στιγμή της επιστροφής στο χώμα πλησιάζει και οι ετοιμασίες από την πλευρά της Οργανωτικής Επιτροπής έχουν μπει στην τελική ευθεία...


Ο αγώνας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Μαρτίου με επίκεντρο το Λουτράκι Κορινθίας, διοργανώνεται από το Σωματείο Start Line και αποτελεί τον 1ο γύρο του Κυπέλλου Χώματος 2017. Το κέντρο του θα στεγαστεί στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τον Ισθμό και θα φιλοξενήσει το Αρχηγείο και τους Χώρους Επισκευών και Ανασυγκρότησης. Να σημειωθεί, πως ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος πληρωμάτων και αυτοκινήτων, θα πραγματοποιηθεί στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Ι ΚΤΕΟ "Mr KTEO" στον Ασπρόπυργο, το απόγευμα του Σαββάτου 18 Μαρτίου.

Σ το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι συμμετέχοντες θα δώσουν τη μάχη τους απέναντι στο χρονόμετρο στην Ειδική Διαδρομή "Κινέτα-Λουτράκι" μήκους 19,2 χιλιομέτρων, η οποία θα διεξαχθεί δύο φορές. Η Εκκίνηση της διαδρομής βρίσκεται 1 χιλιόμετρο μετά τη διασταύρωση με το δρόμο που έρχεται από την κεραία του ΟΤΕ, ενώ έπειτα η διαδρομή συνεχίζει μέχρι την άσφαλτο που οδηγεί προς Αγίους Θεοδώρους, όπου τα αγωνιστικά θα στρίψουν δεξιά στη διασταύρωση που οδηγεί προς τη Μονή Παναγία Πράθι. Μετά από 3 χιλιόμετρα, τα πληρώματα θα στρίψουν αριστερά στη διασταύρωση με κατεύθυνση προς Λουτράκι και ακολουθώντας τη διαδρομή, θα κατευθυνθούν προς τη χωματερή Λουτρακίου όπου θα συναντήσουν την άσφαλτο. Έπειτα, θα στρίψουν δεξιά επί της ασφάλτου για να ξαναμπούν αριστερά μετά από περίπου 1 χιλιόμετρα και να ολοκληρώσουν τη διαδρομή, πραγματοποιώντας ανάποδα το κομμάτι που υπήρξε Shakedown του Ράλλυ Ακρόπολις κατά το παρελθόν.

Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής στον αγώνα, λήγει το βράδυ της Παρασκευής 10 Μαρτίου στις 20:00!

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στηρίζει για ακόμη μια φορά ένα event του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στην περιοχή, καθώς το Εαρινό Ράλλυ Σπριντ 2017 βρίσκεται υπό την Αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, ενώ έχει ταυτόχρονα την υποστήριξη του Δήμου Μεγαρέων.

Ενδεικτικές της στήριξης που προαναφέραμε είναι και οι επιστολές-καλωσόρισμα του αγώνα από τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργο Γκιώνη και τον Αντιδήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και Υπεύθυνο Αθλητισμού κ. Τάσο Σακελλαρίου.

    Γιώργος Γκιώνης (Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων)
    "Ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον αθλητισμό και υποδέχεται τον 1ο αγώνα του Κυπέλλου Χώματος 2017, το Εαρινό Ράλλυ Σπριντ, την Κυριακή 19 Μαρτίου. Πρόκειται για μια αθλητική διοργάνωση που προσφέρει έντονες στιγμές στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, για έναν άρτιο αγώνα που διοργανώνει η Start Line. Η Δημοτική Αρχή υποστηρίζει ένθερμα την πραγματοποίηση τέτοιων διοργανώσεων, καθώς μέσα από αυτές ενθαρρύνεται μια αξιόλογη προσπάθεια και ταυτόχρονα, προβάλλεται και αναδεικνύεται ο τόπος μας. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες, αλλά και στους θεατές του αγώνα να απολαύσουν έντονες στιγμές αθλητικού θεάματος."

    Τάσος Σακελλαρίου (Αντιδήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Υπεύθυνος Αθλητισμού) 
    "Για ακόμη μια χρονιά, η περιοχή μας φιλοξενεί μια σπουδαία αθλητική διοργάνωση, όπως είναι το Εαρινό Ράλλυ Σπριντ 2017, με το οποίο ξεκινά το Κύπελλο Χωμάτινων Ράλλυ της χρονιάς. Ο Δήμος είναι πάντοτε αρωγός σε τέτοιες πρωτοβουλίες, αφού όποιο γεγονός προωθεί τον αθλητικό τουρισμό, αποτελεί προτεραιότητά μας. Ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και εμείς προσωπικά, στεκόμαστε δίπλα στο Αθλητικό Σωματείο "Start Line" και είμαστε βέβαιοι πως τόσο οι θεατές, όσο και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ευχαριστηθούν έναν όμορφο και ασφαλή αγώνα, την Κυριακή 19 Μαρτίου".

    Πληροφορίες: 2109812341, 2109821069, 6944 308148 (Νίκος Πασαλής), 6977 660565 (Δημήτρης Χιωτίδης)

    Δεν υπάρχουν σχόλια: