Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Περαχώρα:Περαία Χώρα




ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ



Σήμερα, Πέμπτη, 9.3.2017 και ώρα 17:00΄, με την επιμέλεια του Θανάση Κ. Πρωτοπαππά, θα μεταδοθεί, σε επανάληψη, η χθεσινή συνέντευξη που παραχώρησε στον Περαία-Χώρα Radio News και στον Γιάννη Β. Καραπανάγο η κα Μίκα Παντελέων, Νηπιαγωγός ΠΕ 60, Επιμορφώτρια Β΄ Επιπέδου στις Νέες Τεχνολογίες, με Master στη Διοίκηση της Εκπαίδευσης.
Θα ακούσετε την πρόταση-κάλεσμα που απηύθυνε για ίδρυση Αγροτικού Συνεταιρισμού Γυναικών στην Περαχώρα. 
Επίσης, στην εκπομπή του Γιάννη Β. Καραπανάγου, θα μεταδοθούν, σε επανάληψη, οι αποκλειστικές συνεντεύξεις, που παραχώρησαν στον Περαία-Χώρα Radio News, οι: 
-κ. Στέλλιος Μάρκογλου, Εθνικός Διαιτητής-Κριτής Πυγμαχίας, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων - Νεανίδων, που πραγματοποιήθηκε στους Αγίους Θεοδώρους.
-κ. Γιάννης Χόντιας, Προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αγίου Γεωργίου Κορίνθου, για το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Αθλητικό Όμιλο Περαχώρας.
-κ. Τάσος Μητσόπουλος, από το Greekradio Web Channel, που μετέδωσε τον ποδοσφαιρικό αγώνα, για το ισόπαλο αποτέλεσμα του Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας με τον Άγιο Γεώργιο Κορίνθου.
-κ. Μπάμπης Γεωργίου, Πρόεδρος του Α.Ο. ''Ποσειδών'' Λουτρακίου, για τη μεγάλη νίκη της γυναικείας ομάδας βόλεϊ επί του Γ.Σ.Άργους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: