Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Αγιοι Θεοδωροι: Έκλεψαν 4 φορές μετασχηματιστές της ΔΕΗ και οι κάτοικοι μένουν χωρίς νερό!


Έκλεψαν 4 φορές μετασχηματιστές της ΔΕΗ και οι κάτοικοι μένουν χωρίς νερό!

Με επίσημη ανακοίνωσή της προς τους κατοίκους των Αγίων Θεοδώρων η Δημοτική Επιχείρηση ύδρευσης – αποχέτευσης Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων (ΔΕΥΑΛΑΘ), 

επισημαίνει ότι τον τελευταίο μήνα εκπλάπησαν 4 φορές (!) μετασχηματιστές ρεύματος της ΔΕΗ\ στην περιοχή τους. Τονίζεται ότι η τελευταία αντικατάσταση μετασχηματιστή από τη ΔΕΗ έγινε τη Μ. Δευτέρα και τη Μ. Τρίτη το βράδυ, υπήρξε εκ νέου κλοπή. Σαν αποτέλεσμα αυτών των ενεργειών από τους «γνωστούς – αγνώστους», είναι η διακοπή της παροχής ηλεκτροδότησης σε δύο γεωτρήσεις νερού, (του Αγ. Νικολάου και Ούλου) και η μείωση των διαθέσιμων υδατικών πόρων για την υδροδότηση των κατοικιών. Στην ανακοίνωσή της η ΔΕΥΑΛΑΘ, προκειμένου να μην υπάρξουν σοβαρά προβλήματα υδροδότησης στους καταναλωτές των Αγίων Θεοδώρων, ειδικά κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα, στο διάστημα μέχρι την αντικατάσταση των μετασχηματιστών της ΔΕΗ, συστήνει και παρακαλεί τους κατοίκους να κάνουν υπεύθυνη χρήση του διαθέσιμου πόσιμου νερού και να μην προβαίνουν σε άσκοπη κατανάλωση επηρεάζοντας αρνητικά την απρόσκοπτη υδροδότηση. Τέλος επισημαίνεται, ότι η Δημοτική αρχή και η ΔΕΥΑ Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων είναι σε συνεχή επικοινωνία με τη ΔΕΗ προκειμένου να γίνει η αποκατάσταση του προβλήματος το συντομότερο δυνατό.
Εμείς απλά να σημειώσουμε ότι είναι απαράδεκτο να συμβαίνει το ίδιο φαινόμενο τα τελευταία χρόνια –και όχι μόνο στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων- και σε προκλητικό βαθμό, χωρίς να μπορεί κάποια αρμόδια αρχή να βάλει φρένο στις ορέξεις των επιτήδειων που θησαυρίζουν εις βάρος του Δήμου, του Δημοσίου και των πολιτών.
morias

Δεν υπάρχουν σχόλια: