Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 2017!


Το Σωματείο Λόγου και Τέχνης <<ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ>>, που εδρεύει στην Κόρινθο, προκηρύσσει Πανελλήνιο Ποιητικό Διαγωνισμό ενηλίκων, άνω των 18 ετών, για το έτος 2017.
Στον διαγωνισμό μπορεί να συμμετέχει κάποιος με ένα ποίημα, με ελεύθερο θέμα, που δεν θα ξεπερνά τους 30 στίχους.
Οι συμμετέχοντες θα αποστείλουν τα έργα τους δακτυλογραφημένα, με γραμματοσειρά Times New Roman και μέγεθος 12, σε τέσσερα (4) αντίγραφα. Τα τέσσερα αντίγραφα θα υπογράφονται με ψευδώνυμο και κανένα άλλο στοιχείο.
Τα τέσσερα αντίγραφα θα ταχυδρομηθούν σε φάκελο, μεγέθους Α4, στον οποίο θα αναγράφεται, εξωτερικά, μόνο το ψευδώνυμο του αποστολέα και η διεύθυνση του παραλήπτη. Στον ίδιο φάκελο θα εσωκλείεται μικρότερος φάκελος με τα στοιχεία του διαγωνιζόμενου (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, ηλικία, ταχυδρομική διεύθυνση και ηλεκτρονική (αν υπάρχει), τηλέφωνο επικοινωνίας, σταθερό και κινητό) και εξωτερικά του φακέλου θα αναγράφεται μόνο το ψευδώνυμο. 
Όσες συμμετοχές δεν εκπληρώνουν έστω και έναν από τους όρους του διαγωνισμού, θα ακυρωθούν. 
Τα έργα θα ταχυδρομηθούν το αργότερο έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2017(30/09/2017, θα ληφθεί υπόψιν η σφραγίδα των ΕΛΤΑ), με απλή επιστολή και όχι συστημένη, στην Ταχυδρομική Δ/νση:
Σωματείο Λόγου και Τέχνης <<ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ>>
Ζευγολατιό Κορινθίας
Τ.Κ. 20001
(Υπόψη Δήμητρας Τσεπεντζή)
  • Τα έργα θα κριθούν από Επιτροπή καταξιωμένων ανθρώπων των γραμμάτων.
  • Τα Βραβεία θα απονεμηθούν στο πλαίσιο ειδικής τελετής βράβευσης, που θα πραγματοποιηθεί σε χώρο που θα επιλεγεί, για τον σκοπό αυτό, στην Κόρινθο, ως το τέλος του 2017. Οι διακριθέντες θα ειδοποιηθούν έγκαιρα για την τελετή βράβευσης.
Για τυχόν περισσότερες πληροφορίες, κάθε Πέμπτη 4μ.μ. έως 6μ.μ., στο τηλέφωνο: 6973939092
Για το Δ. Σ.
Η Πρόεδρος                                 Η Γραμματέας
Δήμητρα Τσεπεντζή                         Μαρινού Δήμητρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: