Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Νέα εξέλιξη! Βλέπουν δολοφονία και όχι ατύχημα οι συγγενείς της άτυχης Μαρίας, μητέρας τεσσάρων παιδιών, από το Λουτράκι

«Η οικογένεια της 36χρονης από την πρώτη στιγμή πίστευε πως η Μαρία δεν σκοτώθηκε στο τροχαίο δυστύχημα, όπως αναφερόταν στο πόρισμα της Τροχαίας αλλά είχε την πεποίθηση ότι ο θάνατός της ίσως οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Συγκεκριμένα στο πόρισμα γίνεται λόγος για τροχαίο ατύχημα από υπερβολική ταχύτητα με υπαιτιότητα της οδηγού καθώς δεν εντοπίστηκαν στον τόπο σημάδια ή ίχνη άλλου αυτοκινήτου αλλά υπήρχαν μόνο τα συμβατά ίχνη της πρόσκρουσης του αυτοκινήτου της αδικοχαμένης Μαρίας στην πλαγιά μετά την άκρη του δρόμου. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς της τροχαίας το γεγονός ότι ο προφυλακτήρας και η πινακίδα του οχήματος βρέθηκαν στο ανάχωμα καθώς και το ότι το αυτοκίνητο είχε πορεία σε απόλυτη ευθεία προς τη θάλασσα δείχνει ότι είχε αναπτυχθεί μεγάλη ταχύτητα.
Σύμφωνα με τον νομικό εκπρόσωπο της οικογένειας, Αθανάσιο Γκίκα, ο οποίος μιλά στο protothema.gr δηλώνει ότι η οικογένεια ερευνά το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και ότι πολύ σύντομα θα έχει απαντήσεις από τους πραγματογνώμονες που έχει ορίσει η ίδια η οικογένεια της άτυχης Μαρίας. Και αυτό γιατί όπως λένε οι πραγματογνώμονες στο αυτοκίνητο εντοπίζονται σημάδια που δείχνουν ότι έχει ωθηθεί στη θάλασσα από τον χωματόδρομο και όχι από το οδόστρωμα.
Η άτυχη Μαρία, που ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών, εξαφανίστηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα 17 Απριλίου, όταν και έφυγε από το Λουτράκι όπου έμενε με προορισμό, όπως προέκυψε, την Παραμυθιά Θεσπρωτίας…», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο protothema.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: