Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ στην Α2 Εθνική Κατηγορία



pose-byza


Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ και Α.Ο. ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, ενώνουν τις δυνάμεις τους με κοινό παρονομαστή το αγαπημένο τους άθλημα, αυτό της χειροσφαίρισης (Handball).
Ο ένας χρόνος αναστολής λειτουργίας του τμήματος του Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ μας συσπείρωσε όλους περισσότερο και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την επαναλειτουργία και την συμμετοχή του τμήματος στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ελλάδος.
Τα σωματεία mε γνώμονα την εμπειρία και την αγάπη για την ομάδα και κατ΄ επέκταση για το Handball, η Διοίκηση έχοντας στο πλευρό της τους παλαίμαχους αθλητές του συλλόγου, θα προσπαθήσει να φέρει εις πέρας τους στόχους της. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην ανάπτυξη του τμήματος σε όλες τις ηλικιακές βαθμίδες μέσα από ένα ολοκληρωμένο σύστημα αθλητικής διαχείρισης, με στόχο την εκμάθηση του αθλήματος, διδάσκοντας τις βασικές αρχές του ευ αγωνίζεσθε.
Οφείλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους εκ τον προτέρων για την υπομονή και για την στήριξη σας. Η μοναδική για τον τόπο ιστορική παρακαταθήκη του ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – Handball, έχει αφήσει στον σύλλογο αλλά και στην ίδια την πόλη τα ανεξίτηλα σημάδια της και είναι οδηγός όλων μας για το μέλλον.
Περιμένουμε να σας έχουμε όλους δίπλα μας και διπλά στο τμήμα χειροσφαίρισης (Handball) του Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ .
Ραντεβού στο ανανεωμένο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου Γ.Γαλανόπουλος
Για την Εκτελεστική Επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια: