Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Δ/ΝΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΑΛΟΥ ΣΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟ.





Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2017, ο Υποστράτηγος, κ. Νικόλαος Λάλος, Διευθυντής Διοίκησης Μηχανικού, στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως, ο σεπτός Ποιμενάρχης μας και ο κ. Υποστράτηγος αντάλλαξαν απόψεις και σκέψεις για υπηρεσιακά, κοινωνικά και φιλανθρωπικά θέματα, ως και για την μεταφορά της έδρας της Διοίκησης Μηχανικού στο Λουτράκι και για τις σχέσεις της Τοπικής Εκκλησίας μας με το Στράτευμα.
Ο Μητροπολίτης μας ευχαρίστησε τον κ. Υποστράτηγο για την ευγενική επίσκεψή του και τα όμορφα δώρα του δίδοντας του ως συμβολικό και αναμνηστικό αντίδωρο την εικόνα του Αποστόλου Παύλου, για να τον συνοδεύει και να πρεσβεύει στον Κύριο μας, ώστε να επιτελεί τα σπουδαία και δύσκολα καθήκοντά του στην Κορινθία με χρηστότητα και ζήλο προς δόξαν Θεού.
   



ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: