Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ


Ανανεωμένοι, με νέο τεχνικό επιτελείο στον πάγκο και το πιο νεανικό ρόστερ των τελευταίων ετών , οι οράνιε ξεκίνησαν  την προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.


Στη χθεσινή απογευματινή, πρώτη συγκέντρωση στο γήπεδο των Ισθμίων τελέστηκε αγιασμός και πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της χρονιάς.
Στη διάθεση των κ.κ Νούλα και Πέτρου βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές του ρόστερ μαζί με τις νέες μεταγραφές καθώς και τους ποδοσφαιριστές που επέστρεψαν από δανεισμούς.
Ο Φάνης Τσώκος (γενν. 1997) επέστρεψε από το δανεισμό του στον Α.Ο Περαχώρας κατά το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν. Το ίδιο συνέβη με τους Μάριο Παππά (γενν.2000) από Ολυμπιακό Λουτρακίου και τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Κιούλο (γενν. 2001) από τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου.
Νέες προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό αποτελούν ο Νίκος Σαλοδημήτρης (γενν. 2000 από Ολυμπιακό Λουτρακίου) και Ανδρέας Κανελέτης (γενν. 2001 , Κόρινθος 2006 και πέρσι στην Ελλάς Βέλου), οι οποίοι «μεγάλωσαν» στη Σχολή του Α.Ο Λουτράκι και αγωνίστηκαν στη συνέχεια σε άλλες γειτονικές ομάδες.
Το πρόγραμμα προπονήσεων της πρώτης εβδομάδας περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις στο γήπεδο των Ισθμίων (ώρα έναρξης: 19:00), ενώ το προσεχές Σάββατο ( ώρα: 17:00 ) θα πραγματοποιηθούν οι εργομετρικές εξετάσεις.
Τις επόμενες μέρες θα οριστικοποιηθούν και θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων της καλοκαιρινής προετοιμασίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: