Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

ΛΟΥΤΡΑΚΙ : ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ''LOUTRAKI CHALLENGE''!



  • Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην επαρχιακή οδό Λουτρακίου-Περαχώρας, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες, με πυρετώδεις ρυθμούς, για τη διεξαγωγή του 1ου Ποδηλατικού Αγώνα ''LOUTRAKI CHALLENGE'', διάρκειας δύο ημερών, που θα πραγματοποιηθεί, την πρώτη ημέρα στο Λουτράκι, και τη δεύτερη στην περιοχή της Περαχώρας, Σάββατο και Κυριακή, 24 και 25 Φεβρουαρίου 2018, αντίστοιχα, με τη συμμετοχή 255 αθλητών και αθλητριών από 37 ελληνικούς συλλόγους και 20 αθλητών από το εξωτερικό. 
Ο 1ος Ποδηλατικός Αγώνας "Loutraki Challenge" είναι σχεδιασμένος από τον Performance Manager της SEG Racing Academy και ειδικό στην περιοχή του Λουτρακίου Βασίλη Αναστόπουλο.

η εικόνα προφίλ του Tasos Sakellariou

Ο Αντιδήμαρχος κ. Τάσος Σακελλαρίου, ο Υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου κ. Ανδρέας Γεώργαρης, ο Πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Λουτρακίου κ. Δημήτρης Καραχρήστος, ο Υποστράτηγος ε.α της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Γιώργος Γλυκοφρύδης και ο  κ. Παναγιώτης Γέρου, πραγματοποίησαν ενδελεχή αυτοψία  της διαδρομής της δεύτερης ημέρας του αγώνα, απόστασης 13 χιλιομέτρων και 400 μέτρων και υψομετρικής διαφοράς 415 μέτρων, όπως μας ενημέρωσε ο κ. Καραχρίστος, για να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα προς αποφυγή ατυχημάτων.   


Όπως έχει τονιστεί η ασφάλεια των αθλητών-ποδηλατιστών είναι θέμα ύψιστης σπουδαιότητας και προτεραιότητας για τους διοργανωτές αλλά και για το Δήμο μας. Γι΄αυτό πρόκειται να ληφθούν αυξημένα μέτρα τροχαίας, από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, την Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018 και σύμφωνα με τις οδηγίες του θα διακοπεί η κυκλοφορία στον κεντρικό επαρχιακό δρόμο Λουτρακίου-Περαχώρας, από το ύψος της διασταύρωσης προς Φλάμπουρο και μέχρι την Περαχώρα, για τρεις περίπου ώρες, από 10:00΄ έως 13:00΄. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από παρακαμπτηρίους οδούς, υπό την καθοδήγηση τροχονόμων. Αφετηρία των αθλητών οι καταρράκτες και ώρα εκκίνησης 10:00΄. 
Φωτογραφία του Giannis Papadakis.
Προς τούτο παρακαλούνται οι συνδημότες μας αλλά και οι επισκέπτες της περιοχής μας να δείξουν  ιδιαίτερη προσοχή και κατανόηση για ενδεχόμενη μικρή καθυστέρηση, μέχρι να φθάσουν στον προορισμό τους, αφού τα οφέλη, από τον αγώνα, είναι πολλαπλά και ουσιαστικά. 
Image result for αντιδήμαρχος γιωργος γλυκοφρυδης
Σημειώνεται ότι, κατά την πρώτη ημέρα του αγώνα, το Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018, δεν πρόκειται να υπάρξουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, εντός της πόλεως του Λουτρακίου, σύμφωνα με το σχεδιασμό των διοργανωτών. Αφετηρία του αγώνα του Σαββάτου η πλατεία 25ης Μαρτίου και ώρα εκκίνησης των αθλητών 14:30΄. 
η εικόνα προφίλ του Panagiotis Gerou
Επιπλέον οι Σύλλογοι της Περαχώρας και ο Ορειβατικός Σύλλογος Λουτρακίου δραστηριοποιούνται δυναμικά και  μεθοδικά στον τομέα που έχουν αναλάβει για την εθελοντική συνεισφορά τους στην επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα της Κυριακής και στην οργάνωση της τελετής λήξης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: