Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Για ποιο λόγο θα είμαι στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας- Του Γιώργου Τέσση


Το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης ήταν αυτό που με την μαζικότητα του και το πάθος του, έκανε τους κυβερνώντες των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ να ξανασκεφτούν την απόφασή τους, να ξεπουλήσουν το όνομα της Μακεδονίας με αντάλλαγμα τα τριάντα αργύρια (ελάφρυνση του χρέους λένε) που θα τους πρόσφερε ο εξωτερικός παράγοντας ώστε να  προσφέρουν ένα ακόμα πλουσιοπάροχο γεύμα σανού στον Ελληνικό λαό...


Του Γιώργου Τέσση*

Εκ πεποιθήσεως δεν πιστεύω ότι σε ένα δημοκρατικό περιβάλλον τα προβλήματα λύνονται με διαδηλώσεις σε δρόμους και πλατείες. Άλλωστε η πρόσφατη ιστορία με τους αγανακτισμένους αντιμνημονιακούς της πλατείας Συντάγματος είδαμε όλοι να καταλήγει στην πλέον συνεργάσιμη μνημονιακή κυβέρνηση που υπογράφει ακόμα και τις χαρτοπετσέτες ώστε να κρατηθεί μια ώρα παραπάνω στην εξουσία.

Αποφάσισα όμως να συμμετάσχω με όλες μου τις δυνάμεις στο συλλαλητήριο των Αθηνών για τους κάτωθι λόγους και θεωρώ ότι κάθε Έλληνας πατριώτης πρέπει να είναι εκεί.

Ο πρώτος λόγος που με οδηγεί να διαδηλώσω είναι ότι το όνομα της Μακεδονίας είναι αυτό που με οδηγεί για δεύτερη φορά στη ζωή μου,  ως διαδηλωτή στο δρόμο. Η πρώτη φορά που βγήκα στους δρόμους ήταν και πάλι για το όνομα της Μακεδονίας ως μαθητής λυκείου.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τρομάζει με τον λαό στο δρόμο και ίσως να φοβηθεί να εφαρμόσει την πολιτική της αριστεράς από το 1949 και την 5η ολομέλεια τους, που επιθυμούσε από τότε ένα ανεξάρτητο "Μακεδονικό" κράτος που θα ακρωτηρίαζε την Πατρίδα μας.

Ο τρίτος λόγος είναι ο εκνευρισμός που μου προκάλεσε το γεγονός, ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ειρωνεύονταν τις χιλιάδες κόσμου που συμμετείχε στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Είναι τουλάχιστον εξοργιστικό, ο θίασος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που έστηνε τραπεζάκια στην πλατεία Συντάγματος και έσκιζε τα μνημόνια, διέγραφε τα χρέη να ειρωνεύεται τους Έλληνες Πατριώτες. Οι άνθρωποι που έκαναν απεργίες πείνας με τυρόπιτες στις τσέπες και έστηναν κρεμάλες  φωνάζοντας GO BACK MADAME MERKEL τόλμησαν να μιλήσουν για γελοιότητες στο συλλαλητήριο!


Ο τέταρτος λόγος είναι ότι θέλω να διαδηλώσω ενάντια στις γελοιότητες των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ο Πάνος Καμένος εξελέγει ως το αναγκαίο καλό όπως μας έλεγε, για να φρενάρει την Αριστερά. Πολλοί  Έλληνες πατριώτες, κυρίως απόστρατοι αλλά και εν ενεργεία στελέχη των Ενόπλων δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, έπεσαν θύματα των ψεμμάτων του Καμένου. Τελικά αποδείχθηκε ότι ο Καμένος δεν παρατάει την καρέκλα ακόμα και αν ο Τσίπρας πουλήσει μέχρι και την Κορινθία στους Σκοπιανούς. Το πάθος του να μασκαρεύεται πιλότος, βατραχάνθρωπος, λοκατζής κτλ είναι τόσο ισχυρό που δεν το αλλάζει με τίποτα. Για μια βόλτα σε στρατιωτικό ελικόπτερο και ένα άγημα να αποδίδει τιμές, είναι ικανός να ψηφίσει τα πάντα.


Ο πέμπτος λόγος είναι το συλλαλητήριο δεν το οργανώνει κανένα πολιτικό κόμμα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που το κόμμα μου, η Νέα Δημοκρατία, δεν προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την μαζική αντίδραση του κόσμου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχοντας απόλυτη συναίσθηση της θέσης του δεν καπέλωσε την αντίδραση του λαού. Σε αντίθεση με τον Αλέξη Τσίπρα που σκαρφάλωνε στις καρότσες των αγροτικών αυτοκινήτων και μοίραζε ψεύτικες υποσχέσεις, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι δεν είναι από τους πολιτικούς που θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν την εξουσία.

Ο  τελευταίος λόγος που θα είμαι εκεί είναι ότι δεν σκοπεύω σε καμία περίπτωση να χαρίσω τον πατριωτισμό των Ελλήνων σε ανθρώπους που δεν κρύβουν την αγάπη τους και τον θαυμασμό τους στη Ναζιστική Γερμανία. Να θυμίσω μόνο ότι την πολύπαθη δεκαετία του 1940, την Μακεδονία μας, οι μεν αριστεροί την ήθελαν ανεξάρτητο κράτος υπό την διοίκηση των Σλάβων, ενώ οι ναζί την είχαν παραδώσει στους Βούλγαρους. Και έρχονται σήμερα οι θαυμαστές αυτών των δύο να μας μιλήσουν για πατριωτισμό!!!

Για όλους αυτούς τους λόγους θα είμαι στο συλλαλητήριο για να προσθέσω και εγώ ένα μικρό λιθαράκι ώστε να παραμείνει η Μακεδονία Ελληνική, όπως ήταν πάντα.

*Ο Γιώργος Τέσσης είναι τομεαρχης οργανωτικού της Β1 Αθηνών και μέλος του τομέα Εσωτερικών με αρμοδιότητα θέματα Δημόσιας Τάξης της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: