Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | All that Guitar - 4o Φεστιβάλ Κιθάρας Λουτρακίου


Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 5 Ιουλίου ξεκινάει το ταξίδι του 4ου Φεστιβάλ Κιθάρας Λουτρακίου - All that Guitar της Μουσικής Σχολής του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων.



Στα πλαίσια του Φεστιβάλ που θα διαρκέσει 5 ημέρες θα λάβουν χώρα σεμινάρια, διαλέξεις, εκθέσεις κατασκευαστών και καταστημάτων, ορχήστρα κιθαριστών και διαγωνισμός ο οποίος ξεκίνησε πέρυσι με μεγάλη επιτυχία, ενώ για πρώτη φορά εισάγονται τριήμερα τρίωρα εργαστήρια στα διάφορα είδη της κιθάρας, με κορυφαίους του είδους καθηγητές. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ κ. Γεώργιος Μπεχλιβάνογλου, διακεκριμένος σολίστ κιθάρας, μουσικοπαιδαγωγός, αποτελεί εγγύηση για την αρτιότητα και την επιτυχία της διοργάνωσης αυτής.

Σας αποστέλλουμε ενημερωτικό υλικό για το Φεστιβάλ (αφίσα & πρόγραμμα) και κυρίως για τα ρεσιτάλ/ συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια του Φεστιβάλ και σας παρακαλούμε για τη δημοσιοποίησή τους στα Μέσα που διαχειρίζεστε.

_______________________________________

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018 Ι Ρεσιτάλ κλασικής κιθάρας του Krzysztof Pelech

Αλεξάνδρειο συνεδριακό κέντρο, ώρα 21.00

Παράλληλα με το ρεσιτάλ στο φουαγιέ του συνεδριακού κέντρου, θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας αφιερωμένη στα 100 χρόνια της ανεξαρτησίας του Πολωνικού κράτους.

Με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Πολωνικής Δημοκρατίας στην Αθήνα.

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018 Ι Α’ μέρος συναυλία φλαμένκο του Χρήστου Τζιφάκη – Β’ μέρος συναυλία Μπλούζ του Γιάννη Ράπτη

Πάρκο Ειρήνης – Παραλιακό πάρκο Λουτρακίου, ώρα 21.00

Σάββατο 7 Ιουλίου 2018 Ι Α’ μέρος ρεσιτάλ κλασικής κιθάρας του Δημήτρη Κοτρωνάκη – Β’ μέρος συναυλία Τζαζ του Θοδωρή Κότσυφα

Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου, ώρα 21.00

Κυριακή 8 Ιουλίου 2018 Ι Α’ μέρος συναυλία κλασικής κιθάρας – βιολοντσέλο του Duo StringLa & Β’ μέρος συναυλία κλασικής κιθάρας – πιάνο του Duo Zefxeis

Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου, ώρα 21.00

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018 Ι Εορταστική συναυλία λήξης

Εορταστική συναυλία λήξης με τα σύνολα των εργαστηρίων και την ορχήστρα των κιθαριστών στο Α’ μέρος & στο Β’ μέρος με τους νικητές του διαγωνισμού All That Guitar 2017, Μάρκο Δεστέφανο (κλασικής κιθάρας) και Ορχήστρα Κιθαριστών Παλαιού Φαλήρου (συνόλων). Ακολουθεί η απονομή βραβείων του διαγωνισμού.

Αλεξάνδρειο συνεδριακό κέντρο, ώρα 18.00




Δεν υπάρχουν σχόλια: