Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων


                  

  
ΘΕΜΑ : Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του
 Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ».


            Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την 04 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 6:30μ.μ. σε έκτακτη συνεδρίαση, λόγω καταληκτικών ημερομηνιών, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω  θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.    Τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 26/18 ΑΔΣ περί σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου-Περαχώρας, του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
2.    Εξέταση αιτήσεων και παραχώρηση χώρων για τη διενέργεια υπαίθριου εμπορίου στους δικαιούχους βάσει της υπ΄ αριθμ. 25/18 ΑΔΣ.



Κοινοποίηση                                                                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
Ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ  ΤΟΥ
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
                             ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ



 Σας καλούμε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό κατάστημα (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου άνωθεν του Πολυϊατρείου) της Δημοτικής Κοινότητας , στις 9 Ιουλίου  2018  ημέρα Δευτέρα  και ώρα 19:00 για Τακτική Συνεδρίαση σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων του Ν. 83,88,89 του Ν. 3852/10 για την συζήτηση και λήψη των παρακάτω θεμάτων:
                            

  1. Περί εξέτασης αιτήματος Εμπορικού Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων για  ανάκληση της υπ΄αρίθμ.210/2016 Α.Δ.Σ.

  1. Περί  Καθορισμού  ύψους του καταβαλλόμενου τέλους ανά ζώνες, για την δραστηριοποίηση από δικαιούχους στην εμποροπανήγυρη που διενεργείται με την ευκαιρία της θρησκευτικής εορτής  της  Ανακομιδής Λειψάνων Θεοδώρου Στρατηλάτου, στους Αγίους Θεοδώρους .


                                            



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: