Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

Τελικά μάλλον κάτι κάνει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ο ΓΚΙΩΝΗΣ στο ΔΗΜΟ




Μάθαμε στη χώρα αυτή να ασκούμε πολιτική με αυστηρή κριτική. Μάθαμε να παίρνουμε το φτυάρι και να αρχίζουμε το θάψιμο. Όμως πριν το ξεκινήσουμε καλό θα ήταν να δούμε λίγο αντικειμενικά και ψύχραιμα με ορθολογισμό και αντικειμενικότητα, την πραγματική οψη των γεγονότων.
Σκεφτήκαμε να μοιραστούμε μαζι σας ορισμένα σημαντικά γεγονότα που βιώσαμε γίναμε μάρτυρες σε κάποια απο αυτά που διαδραματίστηκαν στο Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων.


ΤΣΟΥΧΤΡΕΣ
Οι τσούχτρες χτύπησαν ανελέητα την οικονομική ζωή του τόπου και έστελναν καθημερινά στα Τάρταρα τόσο τους Καταστηματάρχες όσο και τους Δημοτικούς φορείς με πρώτο και καλύτερο τον Δήμαρχο . Κανείς απο αυτούς δε έμεινε άπραγος. Κάποιοι τόλμησαν να τοποθετήσουν δίχτυα στις επιχειρήσεις τους κάποιοι άλλοι πίστεψαν πως θα έδινε λύση η Δημοτική αρχή με τον κύριο Γκιώνη. Πράγματι η δημοτική αρχή προχώρησε σε εξαγγελίες λήψης μέτρων για την καταπολέμηση του φαινομένου με τις τσούχτρες. Σε συνεργασία με την Περιφέρεια εξήγγειλε μέτρα με την δημιουργία πλωτού φράγματος κατά μήκος της ακτής μέσα στον Ιούνιο, αλλά τελικά οι τσούχτρες αποφάσισαν να εξαφανιστούν απο την περιοχή .. Σήμερα ολοι όσοι έκριναν και κατέκριναν αλλά και όσοι πίστεψαν βρέθηκαν να πανηγυρίζουν (και μεις μαζί τους ) για την μεγάλη και πρωτόγνωρη αύξηση του τουρισμού στη περιοχή !!!

"Η πληρότητα στα ξενοδοχεία αγγίζει ποσοστό της τάξεως του 90 %, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Στα Ίδια ποσοστά θα κυμανθεί η κίνηση το Δεκαπενταύγουστο, ενώ οι ενδείξεις είναι επίσης θετικές για το υπόλοιπο του μήνα "

Αναφέρει χαρακτηριστικα στο δελτίο τύπου ο ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου


ΠΑΚΟΕ

Για άλλη μια φορά οι μετρήσεις του ΠΑΚΟΕ για τον ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ηταν δυσάρεστες και δυσφημιστικές. Ο ΠΑΚΟΕ εξαγγέλλοντας δελτία τύπου στα ΜΜΕ ανέφερε πως η Θαλάσσια περιοχή των Αγίων Θεοδώρων είναι ακατάλληλη σε 3 τουλάχιστον σημεία. Παραλίγο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ για τον τόπο. Τελικά ανακαλύπτουμε πως συντεταγμένες που έδινε το ΠΑΚΟΕ ήταν ανύπαρκτες !!!. Όλα αυτά έπειτα από την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του ATnews.gr και την καταγγελία μας για την εν λόγω "ΓΚΑΦΑ" στον Αντιδήμαρχο κύριο Ράτη. Υπήρξε αμεση και μεγάλη κινητοποίηση της Δημοτικής αρχής και πραγματοποιήθηκαν ολες οι απαραίτητες νομικές ενέργειες. Ο Γκιώνης δεν σταμάτησε όμως εκεί. Λίγες ημέρες μετά πραγματοποιήθηκαν επίσημες απο την Περιφέρεια Πελοποννήσου μετρήσεις και αποκαλύπτεται οτι η θαλάσσια περιοχή στους Αγίους Θεοδώρους ειναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ !
https://atnewsgr.blogspot.com/2018/06/blog-post_42.html



Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΝΙΑ

Η τεράστια πυρκαγιά τις Κινέτας αφού κατέκαψε εκατοντάδες σπίτια έφτασε και στο Δήμο μας. Ηταν μεσημέρι της Τρίτης όταν κάναμε ρεπορτάζ για τη φωτια των Γερανείων, όταν ακούσαμε τις σειρήνες των περιπολικών. Ήταν η στιγμή που ο διοικητής του Α.Τ Αγίων Θεοδώρων είχε λάβει εντολή εκκένωσης του Οικισμού Κατσεβίρι και Λιοντάρι. Μας πήραν σηκωτούς για να μην καούμε...ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ (βλέπετε ακόμα θρηνούμε νεκρούς στο Μάτι .. .96 μεχρι τη στιγμή που γράφουμε ! ) η πυρκαγιά σταμάτησε 500 μέτρα απο το Λιοντάρι. Βέβαια ίσως κάποιοι απο την αντιπολίτευση να σκέφτηκαν .. Μάλλον ο Γκιώνης θέλει να προστατέψει τους ψηφοφόρους του. Αλλά στις φωτιές δεν είδαμε κανένα της αντιπολίτευσης. Ξέρετε ποιον είδαμε εμείς και ολοι οι υπόλοιποι που είμασταν εκει ? Μια γνωστή φυσιογνωμία που την βλέπουμε να τρέχει όταν αυτό απαιτηθεί ρίξετε μια ματιά μήπως τον αναγνωρίσετε ...






Για όσους δεν τον αναγνωρίζουν να σας πούμε πως είναι ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων ο κύριος Σπύρος Ράτης . Πέντε ημέρες άγρυπνος μακριά από τα παιδάκια και την οικογένεια του εσβηνε φωτιές μαζί με τους υπόλοιπους ΗΡΩΕΣ του Δήμου. Και αυτός είναι ένας άνθρωπος του Γκιώνη....


Κλείνοντας να πούμε πως ΦΕΤΟΣ πίνουμε νερό και πλενόμαστε.... Οχι δε γέμισαν οι δεξαμενές ούτε εβρεξε τόσο πολύ. Απλα οι άνθρωποι του Γκιώνη τρέχουν σε κάθε βλάβη που παρουσιάζεται σε ευλογο χρονικό διάστημα. Τοποθετηθηκαν μειωτήρες πίεσης, και γίνετε σωστή εποπτεία στις γεωτρήσεις. Τέλος εγκαταστάθηκε και μια μεγαλύτερη μονάδα αφαλάτωσης στη Πόλη των Αγίων Θεοδώρων.

ATNEWS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: