Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018

Το Cross TR1ATHLON Loutraki επιστρέφει το Σάββατο 22/9 στη Λίμνη Ηραίου Περαχώρας με κατηγορίες AG και EliteΤο Cross TR1ATHLON Loutraki επιστρέφει το Σάββατο 22/9 στη Λίμνη Ηραίου με κατηγορίες AG και EliteMultisport Festival Loutraki 2018
22-23 Σεπτεμβρίου Λίμνης Ηραίου (Βουλιαγμένη) Λουτρακίου.
Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στο linkhttp://www.energyraces.gr/register/loutraki

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων συνδιοργανώνουν την αθλητική εκδήλωση “Multisport Festival Loutraki” το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Σεπτεμβρίου στην περιοχή Λίμνης Ηραίου (Βουλιαγμένη) Λουτρακίου.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης θα διεξαχθεί το Cross TR1ATHLON Elite & AG Loutraki το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου. Η γραμματεία της διοργάνωσης θα είναι ανοιχτή από τις 7:30 το πρωί, ενώ η εκκίνηση θα δοθεί στις 9:00 και οι απονομές θα γίνουν στις 11:00. Οι αποστάσεις του event είναι 600μ κολύμβησης, 12χλμ ορεινής ποδηλασίας (Mountain Bike) και 4χλμ τρεξίματος trail.

Το event είναι ανοιχτό προς όλους τους αθλητές και αθλούμενους. Εκτός από την ατομική συμμετοχή, μπορείς να λάβεις μέρος με μια ομάδα δυο ή τριών ατόμων, όπου κάθε αθλητής θα κάνει από ένα σκέλος του Cross Tr1athlon.

Οπότε μη χάνεις στιγμή και δήλωσε συμμετοχή τώρα!

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στο linkhttp://www.energyraces.gr/register/loutraki

Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στο παρακάτω link:

Δεν υπάρχουν σχόλια: