Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ΧΟΝΔΡΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΤΟ ΤΜΗΜΑ HANDALL ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ




To τμήμα Handball του Ποσειδώνα Λουτρακίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τη Διαιτολόγο-Διατροφολόγο κα. Χόνδρου Σοφία.



Η κα Χόνδρου θα δώσει την ευκαιρία στους μικρούς αθλητές να διαμορφώσουν σωστές διατροφικές συνήθειες υιοθετώντας έναν υγιή τρόπο ζωής. Παράλληλα , θα δώσει την ευκαιρία και στους γονείς των μικρών αθλητών να ενημερωθούν εις βάθος για θέματα που αφορούν τη διατροφή. Είναι γεγονός ότι οι αθλητές και ιδιαίτερα οι νεαροί αθλητές που βρίσκονται στο στάδιο της ανάπτυξης έχουν ιδιαίτερες διατροφικές απαιτήσεις και αυξημένες ανάγκες σε ενέργεια και θρεπτικά συστατικά. Η σωστή διατροφή είναι κρίσιμη όχι μόνο για την μεγιστοποίηση της αθλητικής του απόδοσης, αλλά κυρίως για την ανάπτυξη και τη γενική του υγεία.

Μεταξύ άλλων , η συνεργασία θα περιλαμβάνει τακτικές επισκέψεις της Κας Χόνδρου κατά τη διάρκεια των προπονήσεων των μικρών αθλητών αλλά και ενημερωτικές ημερίδες-συζητήσεις με τους γονείς τους πάνω σε διάφορα θέματα που άπτονται του αντικειμένου. Στόχος είναι οι διατροφικές συμβουλές να ξεπεράσουν τον τυπικό χαρακτήρα μιας ιατρικής οδηγίας και να γίνουν κτήμα των παιδιών ως βιωματική εμπειρία.

Καλωσορίζουμε την κα. Χόνδρου στην οικογένεια του Ποσειδώνα Λουτρακίου και ευχόμαστε μαζί να ζήσουμε μια εποικοδομητική χρονιά, γεμάτη υγεία και με σωστές διατροφικές επιλογές.
Κινητό: 6947104816 E-mail: sofia_chondrou@yahoo.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: