Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ –ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ



ΑΠΟ
ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Α.Ε. ΟΤΑ /  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ LOUTRAKI THERMAL SPA

Κ. Πρόεδρε,


Επειδή κινδυνεύουν τα περιουσιακά στοιχεία της Α.Ε. του Δήμου μας και επειδή συνεχίζεται για αρκετό καιρό η αναστάτωση στο χώρο εργασίας μας και η ανασφάλεια, η οποία δημιουργείται σε εμάς ως προς την πληρωμή των μισθών μας και τη διατήρηση των θέσεων εργασίας μας,  εξ αιτίας των οικονομικών διαφορών του κατασκευαστή – εργολάβου και της ΑΕ  του Δήμου που διαχειρίζεται το SPA, με την αίτηση αναγκαστικής διαχείρισης που προσπαθεί να επιβάλει η ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ στην διοίκηση της Α.Ε. του Δήμου μας, συνεπώς κινδυνεύουμε εάν γίνει δεκτή η αίτηση να βρεθούμε απολυμένοι.  

Επειδή τις τελευταίες μέρες μάλιστα, πληροφορηθήκαμε ότι  υπάρχει και  αίτημα δικαστικής επίλυσης της ως άνω διαφοράς μέσω αναγκαστικής διαχείρισης της ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. ΟΤΑ που θα συζητηθεί στο Δικαστήριο Κορίνθου την 22/11/2018.

Επειδή δεν γνωρίζουμε τι είδους επίπτωση μπορεί να έχουν αυτές οι κινήσεις και πιθανολογούμε ότι κινδυνεύουν οι θέσεις εργασίες μας, ως  εργαζόμενοι στην ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Α.Ε. ΟΤΑ, ζητάμε και παρακαλούμε να  προκαλέσετε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ως έκτακτη, ώστε να συζητηθεί διεξοδικά το θέμα και να γίνουν σαφείς οι θέσεις της Δημοτικής Αρχής, για το τί θα πράξει στο μέλλον.

Το παρόν κείμενο το στηρίζουν και υπογράφουν φορείς και δημότες του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων.


31/10/2018                                            ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: