Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Κουπόνι επιβράβευσης του Followgreen για κάθε πολίτη που στήριξε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

Κουπόνι επιβράβευσης του Followgreen για κάθε πολίτη που στήριξε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Title



Επιβραβεύοντας την προσφορά σε έναν διαφορετικό αγώνα μπάσκετ

Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/11/2018

Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γ.Γ. Γαλανόπουλος»

έλαβε χώρα ένας διαφορετικός αγώνας μπάσκετ, όπου νικητές ήταν η προσφορά

και η αλληλεγγύη των πολιτών.

Η Ομάδα Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών Λουτρακίου ήρθε αντιμέτωπη με την

Ομάδα Μπάσκετ της Βουλής των Ελλήνων σε έναν αγώνα που είχε σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Η είσοδος ήταν δωρεάν για όλους, ενώ οι πολίτες κλήθηκαν να φέρουν συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας ή άλλα είδη πρώτης ανάγκης προκειμένου να στηρίξουν το Κοινωνικού Παντοπωλείο.

Κάθε πολίτης που συνέβαλε στην ενίσχυση της δράσης, επιβραβεύτηκε για την προσφορά του από του δημοτικό πρόγραμμα ανακύκλωσης Followgreen, με ένα κουπόνι 150 πόντων που μπορεί να το εξαργυρώσει μέσω της πλατφόρμας, για την απόκτηση εκπτώσεων και προσφορών από τις τοπικές επιχειρήσεις του Δήμου που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κος. Γεώργιος Γκιώνης, ευχαρίστησε τους πολίτες για την προσφορά τους, οι οποίοι ήταν και οι μεγάλοι πρωταγωνιστές καθώς και όλους όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Τουρισμού & Παιδείας κος. Σακελλαρίου Αναστάσιος και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας, κος. Πέρρας Σωτήρης.

Στο περιθώριο του αγώνα βραβεύτηκαν ο Γιάννης Ιωαννίδης για τη συνολική συνεισφορά του στον αθλητισμό, καθώς και άλλα μέλη της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: