Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Κορινθίων (κινητοποιήσεις


ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ
& ΤΩΝ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΩΝ
ΥΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ Ν.Π.Δ.Δ.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Κορινθίων μετά από πολλές γραπτές και προφορικές ενοχλήσεις για το πρόβλημα της διάθεσης των Μέσων Ατομικής Προστασίας και του γάλακτος και ενώ η Δημοτική Αρχή μας είχε υποσχεθεί για την λύση του προβλήματος πριν το τέλος του έτους (2017), μέχρι και σήμερα το πρόβλημα παραμένει άλυτο.
Πότε επιτέλους θα δοθούν τα Μέσα Ατομικής Προστασίας και τα γάλατα στους εργαζόμενους κανονικά και χωρίς προβλήματα στη διανομή τους, τι θα γίνει με αυτά που δεν τους αποδόθηκαν από 01/01/2017 θα αποζημιωθούν και πότε; Έχουμε καταγγείλει επανειλημμένα πώς δεν εφαρμόζονται οι Νόμοι όσον αφορά στην Υγιεινή και την Ασφάλεια, που είναι η κύρια αιτία για θανατηφόρα ατυχήματα στην εργασία μας. Εάν η τύχη μας έχει ευνοήσει μέχρι και σήμερα η δημοτική αρχή καλό είναι να σταματήσει να παίζει με τις ζωές μας.
Η ανέχεια και η κοροϊδία έχουν τελειώσει, οι εργαζόμενοι στην τελευταία συνέλευση τους έχουν πάρει τις αποφάσεις τους. Ξεκινούν τις κινητοποιήσεις τους την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 στο αμαξοστάσιο του Δήμου (Σίσυφου και Αδειμάντου).

Από σήμερα λέμε: Ως εδώ. Τέρμα η ανέχεια Τέρμα η κοροϊδία.
Απαιτούμε σεβασμό στα δικαιώματα μας και ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: