Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Το Handball είχε την δική του γιορτή στο Λουτράκι



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25/11 στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου “Γ.ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ” η Γιορτή χάντμπολ που διοργάνωσαν η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (Ο.Χ.Ε) σε συνεργασία με τον Δήμο Λουτρακίου –Αγίων Θεοδώρων- Περαχώρας, το γραφείο Φυσικής Αγωγής Κορίνθιας και ο Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Αθλητισμού "BEACTIVE".



Πήραν μέρος περισσότεροι από 130 μαθητές και μαθήτριες γνωρίζοντας το χάντμπολ, σε μία εκδήλωση με κέφι και μουσική. Τα παιδιά έφτιαξαν ομάδες, φόρεσαν φανέλες και έβαλαν αμέτρητα γκολ. Οι γονείς των παιδιών ενημερώθηκαν για το χάντμπολ από τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Κότσιρα, ενώ παραβρέθηκε και το τεχνικό επιτελείο και αντιπροσωπεία παικτών της ανδρικής ομάδας του Ποσειδώνα Λουτρακίου. Στους μαθητές και στις μαθήτριες μοιράστηκε αθλητικό υλικό καθώς και αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Αντιδήμαρχος α/α Δημάρχου και οικονομικών του δήμου Λουτρακίου –Αγίων Θεοδώρων- Περαχώρας κ. Αναστάσιος Σακελλαρίου ευχαριστώντας τους διοργανωτές, γραφείο Φυσικής Αγωγής Κορίνθιας, την Ο.Χ.Ε και τον Α.Ο Ποσειδών για τη υλοποίηση της εκδήλωσης. Την εκδήλωση συντόνισε ο κος Κώστας Κότσιρας, περιφερειακός ομοσπονδιακός προπονητής Ανάπτυξης, στο άριστο αποτέλεσμα της οποίας συνέβαλαν ο Κώστας Χατζηκωνσταντίνου προπονητής της αντρικής ομάδας του Ποσειδώνα Λουτρακίου και η Μαρία Μπάκου Γυμνάστρια και παλαιά αθλήτρια χειροσφαίρισης.

Το Δ.Σ του συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει τους γονείς που στηρίζουν τις αθλητικές αναζητήσεις των παιδιών τους , τον Περιφερειακό Προπονητή Ανάπτυξης κο Κώστα Κότσιρα για την εμπνευσμένη προσέγγιση των παιδιών και την αμέριστη βοήθεια στην οργάνωση και υλοποίηση της γιορτής, τον Αντιδήμαρχο α/α Δημάρχου και οικονομικών κο Αναστάσιο Σακελλαρίου , τους Δ/ντες και γυμναστές των Δημοτικών σχολείων για την συνεργασία τους, τον κο Σπύρο Τσιέλο για την ηχητική επιμέλεια της εκδήλωσης καθώς και τον ιδιοκτήτη της εταιρείας ϶lc El Classico coffee, κο Σκούρτη για την ευγενική χορηγία, του αθλητικού υλικού στους μικρούς μαθητές.
















Δεν υπάρχουν σχόλια: