Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων


O Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων πρωτοπορεί στην αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Δημοτών με την πλατφόρμα καταγραφής αιτημάτων Νovoville.

Το Novoville είναι μια ολοκληρωμένη συμμετοχική πλατφόρμα διαχείρισης προβλημάτων δημοσίου ενδιαφέροντος, επικοινωνίας και διάδρασης Δήμου-Δημότη.
Μέσα από τη δωρεάν εφαρμογή για έξυπνα κινητά τηλέφωνα (app) ο Δημότης μπορεί να αναφέρει σε πραγματικό χρόνο τα προβλήματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζει, να ενημερώνεται για σημαντικά γεγονότα και να εκφράζει την άποψή του για θέματα του Δήμου του μέσα από σύντομες δημοσκοπήσεις.
Το έξυπνο διαδικτυακό διαχειριστικό σύστημα επιτρέπει στις δημοτικές υπηρεσίες να λαμβάνουν άμεσα τα αιτήματα των Δημοτών και να δρομολογούν την επίλυση τους προς τα αρμόδια τμήματα, ενημερώνοντας απευθείας τον Δημότη για την εξέλιξη της αναφοράς του, μέχρι την οριστική διευθέτηση. Ζωντανά, 24/7/365 και οικονομικά!
Η πρόσβαση στο διαχειριστικό σύστημα γίνεται μέσα από οποιαδήποτε συσκευή έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου ή της δωρεάν εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα (app).
Το σύστημα διαχείρισης δέχεται τις αναφορές οι οποίες κατηγοριοποιούνται ανάλογα με τη φύση τους στις Διευθύνσεις του Δήμου. Οι Διευθύνσεις προωθούν τις αναφορές στα αρμόδια συνεργεία, ενώ παράλληλα ιεραρχούν τα προβλήματα.
Με τη χρήση ψηφιακών φωτογραφιών επιτυγχάνεται η οπτικοποίηση του προβλήματος, ενώ το στίγμα GPS βοηθά στον ακριβή γεωγραφικό εντοπισμό κάθε αναφοράς.
Κερδίζουμε όλοι!




Για τον Δημότη
• Ανάφερε προβλήματα
Λακκούβες, σκουπίδια, λάμπες και άλλα προβλήματα που συναντάς στην καθημερινότητα σου τώρα μπορούν να φτάσουν απευθείας στις υπηρεσίες του Δήμου και να επιλυθούν! Στείλε την αναφορά σου και ενημερώσου αυτόματα (SMS, push notifications, μηνύματα μέσα στην εφαρμογή, emails) για την επίλυση του ζητήματος που ανέφερες.
• Η γνώμη σου μετράει
Απάντησε σε δημοσκοπήσεις και έρευνες για την πόλη μας. Πες την άποψή σου και συναποφάσισε για σημαντικά ζητήματα του Δήμου μας. Η άποψή σου ακούγεται!
• Μάθε για ότι συμβαίνει στην πόλη
Λάβε ενημερώσεις και νέα μέσω emails και μηνυμάτων από την εφαρμογή για σημαντικά δρώμενα, εκδηλώσεις, ανακοινώσεις, ακόμα και έκτακτα συμβάντα της πόλης μας. Απευθείας στο κινητό σου.
• Σημεία ενδιαφέροντος
Δες στον διαδραστικό χάρτη της πόλη μας Κ.Ε.Π., υπηρεσίες, φαρμακεία, ιατρεία, τράπεζες και πληροφορίες σχετικά με τις ώρες λειτουργίας. Η πόλη στα χέρια σου!


Για τον Δήμο
• Αυτοματοποίηση διαδικασιών
Αυτόματη δρομολόγηση αιτήματος προς την αρμόδια υπηρεσία. Εξοικονόμηση πόρων, καλύτερες υπηρεσίες προς τους Δημότες.
• Αποτελεσματική διαχείριση αιτημάτων Δημοτών
Καταγραφή και διαχείριση όλων των αιτημάτων των Δημοτών μέσα από το διαδικτυακό διαχειριστικό σύστημα. Αυτοματοποιημένη ενημέρωση Δημοτών για την εξέλιξη των αιτημάτων τους.


• Ενημέρωση Δημοτών
Οι Δημότες ενημερώνονται ζωντανά για το στάδιο εξέλιξης του αιτήματός τους, μέχρι την τελική επίλυσή του. Απευθείας επικοινωνία με την αρμόδια υπηρεσία.



Δεν υπάρχουν σχόλια: