Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ


Ένας από τους πρώτους επίσημους αγώνες της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας για τη νέα αγωνιστική χρονιά, ο Περιφερειακός και Προκριματικός Αγώνας Τραμπολίνο Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων και Παμπαίδων – Παγκορασίδων της Α’ Περιφέρειας, πραγματοποιείται το
Σαββατοκύριακο 30-31 Μαρτίου 2019 στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγ. Θεοδώρων «Κρομμυώνιο», με την πολύτιμη υποστήριξη του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων.
Συνολικά 280 αθλητές και αθλήτριες του Τραμπολίνο από 13 συλλόγους θα προσφέρουν πλούσιο θέαμα και θα μυήσουν τους θεατές στην ομορφιά ενός ραγδαία ανερχόμενου αθλήματος, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των Ολυμπιακών Αγώνων και έχει χαρίσει στην Ελλάδα σπουδαίες διεθνείς διακρίσεις τα τελευταία χρόνια.
Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία ευχαριστεί τον Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων για την υποστήριξή του στη διαρκή προσπάθειά της για ανάπτυξη του Τραμπολίνο και γενικότερα της Γυμναστικής στην ελληνική Περιφέρεια.
Επίσης, απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους φιλάθλους να βρεθούν στο «Κρομμυώνιο» και να χειροκροτήσουν τους αθλητές και τις αθλήτριες, που θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: