Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Πρώτη θέση του Νηπιαγωγείο Περαχώρας στον Διαγωνισμό Followgreen

Ολοκληρώθηκε ο Σχολικός Διαγωνισμός «Πάμε ανακύκλωση» του Δήμου μας
Το Νηπιαγωγείο που κατέκτησε την πρώτη θέση είναι το Νηπιαγωγείο Περαχώρας


Νηπιαγωγείο Περαχώρας

Αριθμός Μαθητών: 10

3240.3 πόντοι/μαθητή

Στον πρωτότυπο σχολικό διαγωνισμό συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών που διοργάνωσε, για 2η χρονιά, ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και η πλατφόρμα επιβράβευσης της ανακύκλωσης followgreen.gr/loutraki συμμετείχαν 1.421 μαθητές και μαθήτριες των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών σχολείων του Δήμου.

Ο Σχολικός Διαγωνισμός υλοποιήθηκε από τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας, την ΑΦΗΣ Α.Ε. και την REVIVE.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά 4 Νηπιαγωγεία και 9 Δημοτικά σχολεία. Το Νηπιαγωγείο που κατέκτησε την πρώτη θέση είναι το Νηπιαγωγείο Περαχώρας, ενώ το Δημοτικό που αναδείχθηκε στην πρώτη θέση είναι το Δημοτικό Περαχώρας.

Οι μαθητές και μαθήτριες των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών σχολείων συνέλεξαν 2.400 κιλά χαρτί, 370 κιλά τηγανέλαιο και 46 κιλά μπαταρίες.

Τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου, Τάσος Σακελλαρίου, μαζί με την ομάδα του Followgreen, πραγματοποίησαν επίσκεψη στα σχολεία που πρώτευσαν. Στις δύο σχολικές μονάδες απονεμήθηκε ένα συμβολικό βραβείο ανακύκλωσης και επιπλέον χρηστικά δώρα και έπαινος συμμετοχής. Επίσης, όλοι οι μαθητές παρέλαβαν έπαινο για τη συμμετοχή τους στη σχολική αυτή δράση ανακύκλωσης.
Περισσότερα στην σελίδα Followgree
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Ευχαριστώ πολύ τον Σύλλογο Γονέων Περαχώρας και την Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου Περαχώρας κα.Δήμητρα Μυγδάλα να μοιραστώ μαζί τους την αποχαιρετιστήρια γιορτή!
Καλό καλοκαίρι στους μικρούς μαθητές και τους γονείς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: