Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2019

Τα σκαμπίλια πάνε σύννεφο: Για ακόμη μια φορά αλυτρωτικοί χάρτες σε εκδήλωση της Σκοπιανής Διασποράς στην ΑυστραλίαΗ καλύτερη απάντηση για το παραμύθι της Συμφωνίας της λίμνης που θα ακύρωνε δήθεν τον Σκοπιανό αλυτρωτισμό,

είναι η ίδια η πραγματικότητα.
Το History of Macedonia παρουσίαζει φωτογραφίες από την εκδήλωση της Παρασκευής της Σκοπιανής Διασποράς για την επέτειο από την βουλγαρική εξέγερση του Ίλιντεν, στη Μελβούρνη.


Ομιλίες και χοροί με φόντο ψευτοαλυτρωτικούς χάρτες της "Μεγάλης Μακεδονίας", τον ήλιο της Βεργίνας και τον Γκότσε Ντέλτσεφ.


Ανάμεσα στους ομιλητές ξεχωρίζει και η Αυστραλέζα βουλευτή Natalie Suleyman, της οποίας η συμμετοχή σε μια τέτοια εκδήλωση αποτελεί ντροπή για το Κοινοβούλιο της Αυστραλίας.Είναι ίσως η πρώτη φορά που ο ακραίος Σκοπιανός εθνικισμός θα ωφελήσει την χώρα μας. Αλλά παραμένει ντροπή για τη χώρα να τη σώσουν οι ίδιοι οι εχθροί της από την πλήρη ανικανότητα των δικών της κυβερνώντων.

Οι Σκοπιανοί μετά την στροφή των 180 μοιρών (και επίσημα) της Νέας Δημοκρατίας ξεσαλώνουν κυριολεκτικά. Ας καμαρώσουμε λοιπόν το αστέρι της Βεργίνας και τους χάρτες μέχρι την Καβάλα και την Κατερίνη.http://www.freepen.gr/2019/08/blog-post_769.html?fbclid=IwAR0sbrdj0qKQLiYkTdoZONFxfowx1RCGGDx-U76YH3oaTd3Zl7SISQOu3aw
κυκλωπας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: