Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

Λουτράκι: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον Σύνδεσμο Λουτρακιωτών- Περαχωριτών «Ο ΙΒΥΚΟΣ», Η Χριστουγεννιάτικη παράσταση

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον Σύνδεσμο Λουτρακιωτών- Περαχωριτών «Ο ΙΒΥΚΟΣ», την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου, η Χριστουγεννιάτικη παράσταση «Μια Χριστουγεννιάτικη Μελωδία Της Ευτυχίας».

Η παράσταση, βασισμένη στην κλασσική ταινία με πρωταγωνίστρια την Τζούλι Άντριους, συνδύασε θεαματικά το θέατρο, τους παραδοσιακούς χορούς και το μπαλέτο και συγκέντρωσε το θερμό χειροκρότημα του ασφυκτικά κατάμεστου Αλεξάνδρειου Συνεδριακού Κέντρου.
Στην παράσταση έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και χόρεψαν 150 χορευτές όλων των ηλικιών και τμημάτων του Συλλόγου: των τμημάτων εκμάθησης παραδοσιακών χορών (παιδικά τμήματα, εφηβικό τμήμα, τμήμα κρητικών χορών, τμήμα αρχαρίων ενηλίκων, τμήμα Κυριών, τμήμα παραστάσεων) και των τμημάτων μπαλέτου.
Στο πλαίσιο της παράστασης, ο «ΙΒΥΚΟΣ», αντί εισιτηρίου, και με την ανιδιοτελή συνεισφορά του κοινού, διοργάνωσε την παράλληλη δράση συγκέντρωσης τροφίμων μακράς διαρκείας, τα οποία παραδόθηκαν στο φιλόπτωχο ταμείο της ενορίας του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου για την στήριξη ευάλωτων ομάδων συμπολιτών μας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους φίλους και τα μέλη που μας τίμησαν με την παρουσία τους αυτή την βραδιά και που προσέφεραν με προθυμία τρόφιμα για τους συμπολίτες μας σε ανάγκη.
Η παρουσία σας, η στήριξη και η θετική σας ενέργεια μας δίνει την χαρά και τη δύναμη να συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε όλες τις δράσεις μας.
Επόμενο ραντεβού, το Αποκριάτικο Γλέντι μας, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 13.00, στο “Βενετσάνος Grande Restaurant”.

Ευχόμαστε ολόθερμα σε εσάς και τις οικογένειές σας
«Χρόνια Πολλά & Ευτυχισμένο το Νέο Έτος».

Εκ του Δ.Σ. του «Ίβυκου»














Δεν υπάρχουν σχόλια: